Antena Căutare

Veste de interes pentru toți conducătorii auto! Modificări în Codul Rutier! Se scoate limita de viteză de 50 km/h în localitate

Deputatul UDMR Marton Arpad a depus la Senat o propunere legislativă de modificare a Ordonanţei Guvernului 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, care prevede eliminarea limitării vitezei autoturismelor sub 50 km/oră pe tot traseul unei localităţi şi restrângerea acestei limitări la o distanţă minimă necesară, care să nu depăşească 3 km.

Veștile pentru șoferi sunt îmbucurătoare, asta pentru că limitările de viteză din localități par povara conducătorilor auto, iar ele sunt pe punctul de a fi eliminate.

Deputatul UDMR Marton Arpad a depus la Senat o propunere legislativă de modificare a Ordonanţei Guvernului 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, care prevede eliminarea limitării vitezei autoturismelor sub 50 km/oră pe tot traseul unei localităţi şi restrângerea acestei limitări la o distanţă minimă necesară, care să nu depăşească trei kilometri, notează capital.ro.

Potrivit sursei citate, în expunerea de motive se arată că în unele locuri există "limitări de viteză exagerate pe o lungime exagerată", precum şi "semnalizări interpretabile".

50 000 de euro pentru orice tânăr care vrea să-și deschidă o afacere în mediul rural... Atenție ȘOFERI! Au crescut amenzile. Vezi noile tarife...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x