Antena Căutare

Ne așteaptă zile excesiv de geroase, inclusiv în luna martie! Iarna 2016-2017 va fi cea mai friguroasă din ultimul secol

Iarna 2016-2017 va fi cea mai friguroasă din ultimul secol, avertizează specialiștii europeni, potrivit mesastuces.net. Meteorologii atrag atenția că mase de aer arctic vor ajunge dasupra Europei, iar soarele va fi văzut rareori în timpul iernii care urmează.

Iarna 2016-2017 va fi cea mai friguroasă din ultimul secol, avertizează specialiștii europeni, potrivit mesastuces.net, citat de rtv.net. Meteorologii atrag atenția că mase de aer arctic vor ajunge dasupra Europei, iar soarele va fi văzut rareori în timpul iernii care urmează.

Meteorologul german Dominik Jung este unul dintre cei care susțin că vom avea o iarnă neobișnuit de rece. El precizează că simte fiori reci doat atunci când privește hărțile transmise de Serviciul Național de Meteorologie.

Jung precizează că cele mai scăzute temperaturi vor fi înregistrate în lunile ianuarie și februarie, iar luna martie nu va fi deloc una de primăvară. Astfel, susține meteorologul, europenii vor trebui să aștepte luna aprilie pentru a se bucura de soare.

Previziunile specialisului german sunt susținute și de meteorologul Joe Bastardi de la serviciul AccuWeather.

Acesta arată că venirea iernii va fi marcată de deplasarea înspre Europa a unor mase de aer arctic. În plus, scăderea activității solare va contribui la scăderea temperaturilor în perioada care urmează.

Meteorologii anunță că vremea se menține rece! Când apar primele ninsori în toate zonele din țară?... Noi imagini cu ursul executat la Sibiu! Animalul ar fi fost gonit de câini spre moarte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x