Antena Căutare

Ne-am „topit” din cauza caniculei, dar are ce ne așteaptă în zilele următoare? PROGNOZA METEO pentru marţi şi miercuri

În zonele montane, precum şi în Moldova, Muntenia, Dobrogea şi în cea mai mare parte a Transilvaniei şi a Maramureşului vor fi perioade cu instabilitae atmosferică accentuată, informează ANM.

În zonele montane, precum şi în Moldova, Muntenia, Dobrogea şi în cea mai mare parte a Transilvaniei şi a Maramureşului vor fi perioade cu instabilitae atmosferică accentuată, informează ANM.

ÎN ŢARĂ

În zonele montane, precum şi în Moldova, Muntenia, Dobrogea şi în cea mai mare parte a Transilvaniei şi a Maramureşului vor fi perioade cu instabilitae atmosferică accentuată. Pe arii extinse se vor semnala averse torenţiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului ce vor lua şi aspect de vijelie şi căderi de grindină. Cantităţile de apă vor depăşi 20...25 l/mp şi pe arii restrânse 60...70 l/mp, cu precădere în zona Carpaţilor Meridionali şi Orientali. În restul ţării cerul va fi variabil, iar ploile pe spaţii mici. În cursul nopţii aria fenomenelor de instabilitate atmosferică se va restânge treptat către partea de est şi sud-est a teritoriului. Valorile termice vor marca o scădere în toată ţara, iar în vest, nord-vest şi centru vor caracteriza o vreme răcoroasă; temperaturile maxime se vor încadra între 20 şi 29 de grade, iar cele minime între 13 şi 22 de grade.

LA BUCUREŞTI:

Vremea va deveni în general instabilă şi se va răcori simţitor. Îndeosebi după orele amiezii, temporar înnorările se vor accentua şi se vor semnala averse torenţiale, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Cantităţile de apă vor fi însemnate şi vor fi posibile căderi de grindină. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimă va fi de 17...18 grade

MIERCURI

ÎN ŢARĂ

Vremea se va menţine în general instabilă în jumătatea de sud-est a teritoriului, precum şi la munte, unde pe parcurusl zilei vor mai fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Pe arii restrânse se vor mai cumula cantităţi de apă de peste 25...30 l/mp. În restul teritoriului, vremea va deveni în general frumoasă, cerul va fi variabil, iar ploi de scurtă durată vor fi posibile izolat. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 şi 31 de grade, iar cele minime între 14 şi 22 de grade, uşor mai coborâte în depresiuni.

Sursă: Mediafax

BAC 2016. Că tot e vremea Bacalaureatului. Cea mai tare conversație de dinainte de examen!... Veste bună! Românii primesc mai mulți bani. Cu cât se mărește valoarea tichetelor de masă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x