Antena Căutare

Nicolae Ceaușescu, cel mai bun conducător al țării. Tovarășe, toată stima și încrederea românilor

25 de ani, cam atât numărăm de la momentul zero în care România și-a ales alt drum, cel al libertății, cel al democrației.

25 de ani, cam atât numărăm de la momentul zero în care România și-a ales alt drum, cel al libertății, cel al democrației.

Ce-am câștigat este de neprețuit, spun unii. Puțini, însă, în comparație cu cei care regretă perioadă comunistă, pentru organizarea riguroasă în care își duceau traiul cotidian.

Figura marcantă a epocii de aur este și astăzi printre noi. Regretată, admirată, stimată. Într-un sondaj INSCOP, comandat de Adevărul, Nicolae Ceaușescu ocupă poziția fruntașă a clasamentului, fiind considerat de români drept cel mai bun președinte pe care l-a avut țara.

Respondenţii au fost solicitaţi să aleagă din lista preşedinţilor României pe cel care, în opinia lor, s-a potrivit cel mai bine funcţiei. Lista a cuprins politicienii care, indiferent de regim, au deţinut titlul de preşedinte al republicii, ordonaţi cronologic: Nicolae Ceauşescu, Ion Iliescu, Emil Constantinescu şi Traian Băsescu, scrie adevărul.ro

Nicolae Ceauşescu ocupă primul loc în top, 24,7% din români considerându-l cel mai potrivit pentru funcţia de preşedinte. Ion Iliescu este pe locul al doilea cu 19,1% din opţiunile publicului, Traian Băsescu pe locul al treilea cu 14,2% şi Emil Constantinescu pe patru (9,7%). 23,9% din respondenţi consideră că niciunul dintre cei patru nu s-a ridicat la înălţimea funcţiei. Non-răspunsurile sunt în proporţie de 8,4%.

Mai multe detalii, AICI!

Principesa Irina şi-a recunoscut fapta, în dosarul privind luptele de cocoşi. Iată ce pedeapsă a primit!... Anunţ bombă! O reţea socială promite să le ofere bani utilizatorilor săi!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x