Antena Căutare

Ninsori abundente și temperaturi extreme! Zeci de zboruri, date peste cap după ce stratul de zăpadă a depășit 35 de centimetri

Ninsorile abundente au creat haos la Moscova, unde zeci de zboruri au fost anulate, după ce s-au format straturi de zăpadă de peste 30 de centimetri. 

Ninsorile abundente au creat haos la Moscova, unde zeci de zboruri au fost anulate, după ce s-au format straturi de zăpadă de peste 30 de centimetri.

Potrivit agenţiei de presă RIA Novosti, care citează serviciile meteorologice ale capitalei ruse, ”un nou record zilnic de precipitaţii în 140 de ani de înregistrare a fost bătut” în noaptea de marţi spre miercuri, la Moscova, care a bătut de asemenea ”precedentul record ce data din iarna lui 1995”.

Un strat de zăpadă de 36 de centimetri a acoperit capitala rusă, precizează Centrul meteorologic Fobos pe site, adăugând că ”ninsorile vor slăbi (miercuri) seara şi se vor opri în cursul nopţii” de miercuri spre joi, potrivit News.ro.

Transporturile publice funcţionau, cu toate acestea, în mod normal, iar marile artere erau doar un pic mai blocate ca de obicei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Numai aeroporturile erau afectate. Compania naţională Aeroflot a hotărât încă de marţi să anuleze aproximativ 70 de zboruri cu pelcarea sau sosirea pe Aeroportul moscovit Şeremetievo, pentru a evita un blocaj. Câteva zeci de zboruri prezentau întârzieri miercuri.

”Un record de ninsori vechi de 20 de ani a fost bătut. În afară de asta, temperaturi extreme. Toate serviciile municipale lucrează în regim deplin. Fiţi atenţi pe drumuri şi trotuare”, a declarat primarul Moscovei Serghei Sobianin, pe contul său de Twitter.

Posturile de televiziune ruse prezentau miercuri imagini cu utilaje de deszăpezit acţionând în capitala rusă, unde serviciile muncipale sunt obişnuite să facă faţă unor asemenea ninsori.

Aproape 60.000 de agenţi şi 14.000 de vehicule sunt folosite de Serviciul drumurilor al Moscovei în vederea deszăpezirii, fără a pune la socoteală muncitori de la alte servicii sau întreprinderi private.

Cruzime fără margini! Un bărbat, surprins în timp ce bătea cu sălbăticie un cal! Atenție, imagini ce vă pot afecta emoți... Ministrul Educației, anunț despre schimbările de la Evaluarea Națională și BAC, în anul școlar 2019-2010...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x