Antena Căutare

Noi informații despre despre răniții din Clubul Colectiv! Spitalul Militar Central: :Toți sunt în stare generală bună"

Toți cei patru pacienți răniți în Colectiv care se află internați la Spitalul Militar Central sunt în stare generală bună, cu evoluție locală favorabilă, conștienți, cooperanți, orientați temporo-spațial, echilibrați respirator și hemodinamic.

Toți cei patru pacienți răniți în Colectiv care se află internați la Spitalul Militar Central sunt în stare generală bună, cu evoluție locală favorabilă, conștienți, cooperanți, orientați temporo-spațial, echilibrați respirator și hemodinamic.

Pacienții internați în această unitate medicală beneficiază de tratament chirurgical, în Blocul Operator al Secției de Chirurgie plastică și microchirurgie reconstructivă, pentru realizarea toaletei chirurgicale a leziunilor de arsură și a plăgilor, precum și pentru monitorizarea stadiului de reepitelizare a tegumentelor, ulterior realizării procedurilor de grefare, a informat un comunicat de presă al Spitalului Militar, remis vineri AGERPRES.

#Colectiv. Andrei Găluţ, solistul şi singurul supravieţuitor al trupei Goodbye to Gravity, a ieşit din comă

Programul zilnic de recuperare motorie se derulează sub îndrumarea specialiștilor kinetoterapeuți și a personalului medical de îngrijire.

De asemenea, se continuă acordarea unei atenții speciale pe partea consilierii psihologice, atât pentru pacienți, cât și pentru familie, consiliere realizată de către specialiștii din SUUMC și din MApN.

În ceea ce privește cei doi pacienți transferați în Marea Britanie — unul dintre aceștia se află într-o stare generală stabilă, cu evoluție favorabilă, iar celălalt medicii curanți menționează progresele înregistrate de acesta în procesul de vindecare al arsurilor, cu prognostic favorabil asupra evoluției stării de sănătate, în perioada următoare.

Cei doi pacienți transferați la Rotterdam sunt într-o stare medicală stabilă, unul rămânând în continuare ventilat iar la celălalt, se înregistrează o evoluție pozitivă a stării de sănătate. Pentru perioada următoare, în ambele cazuri, se vor realiza noi intervenții chirurgicale.

Pacienta transferată la Viena se află în stare medicală critică dar stabilă, atent monitorizată de medicii curanți ca urmare a intervenției chirurgicale de transplant de piele cu autogrefe, realizată la data de 20 noiembrie.

Românii și "Cumințenia Pământului"... Ziua Brâncuși va fi celebrată pe 19 februarie ca sărbătoare națională... Acționarul majoritar al Pionierul SA, condamnat definitiv la șase ani de închisoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x