Antena Căutare

Nu am învățat nimic! Incendiul de la Bamboo, copia fidelă a tragediei de la Colectiv: "Uite cum arde! Doamne ferește!"

Ecoul tragediei din Colectiv a răsunat în această dimineaţă, în celebrul club Bamboo din Capitală. S-a activat planul roşu de intervenţie, din cauza unui incendiu izbucnit în interiorul clublui. Sute de oameni se distrau când a fost văzută prima flacără.

Sute de tineri se distrau în club când primele flăcări au început să ardă într-un colţ al clădirii. Panica s-a instalat rapid printre tineri, cei mai mulţi gândindu-se că tragedia din Colectiv se repetă.

Cu doar câteva ore înainte de izbucnirea incendiului devastator, pe pagina oficială de Facebook a clubului se postau filmuleţe de la petrecerea organizată. Flăcările au ars timp de o oră, iar la finalul intervenţiei pompierilor, mare parte din clădire s-a prăbuşit.

Peste 20 de autospeciale de stingere au ajuns la faţa locului, dar şi 27 de echipaje SMURD, 4 autospeciale pentru victime multiple, un Spital Mobil şi Serviciul de Descarcerarea Grea.

Reprezentanții asociaţiei Colectiv a recționat imediat, pe Facebook: "La 64 de săptămâni de la incendiul din Colectiv, istoria se repetă şi un nou club din Bucureşti este mistuit de flăcări. Din fericire, nu sunt răniţi grav, însă se putea întâmpla o nouă tragedie. Cum de mai e posibil aşa ceva după toate cele intâmplate?"

În incendiul produs în 30 octombrie 2015 în Clubul Colectiv şi-au pierdut viaţa 64 de tineri, iar alţi peste 160 de oameni au fost răniţi.

INCENDIU BAMBOO. Imagine revoltătoare cu Joshua Castellano, fondatorul Bamboo. A fost fotografiat cu trabucul în mână, î... Simona Trașcă, la un pas de moarte, în Bamboo: "Am văzut flăcări și apoi un fum care mă lesina. Suntem la mila lui ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x