Antena Căutare

NU scăpăm de PLOI! Cod Galben de inundații, prelungit până vineri la ora 13.00

Unde e vara aia secetoasă? Un alt anunț ne dă planurile peste cap. Hidrologii au actualizat, joi, atenționarea hidrologică Cod Galben de inundații, aceasta fiind valabilă, începând din această după-amiază de la ora 13,00, pentru 13 bazine hidrografice din 21 de județe, informează Agerpres.

Unde e vara secetoasă anunțată de meteorologi? Un alt anunț ne dă planurile peste cap.

Hidrologii au actualizat, joi, atenționarea hidrologică Cod Galben de inundații, aceasta fiind valabilă, începând din această după-amiază de la ora 13,00, pentru 13 bazine hidrografice din 21 de județe, informează Agerpres.


Potrivit prognozei Institutului Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor /INHGA/, în intervalul 24 iulie, ora 13,00 — 25 iulie, ora 13,00, pe râurile din bazinele hidrografice Vișeu, Iza, Tur superior (județele Maramureș și Satu Mare), Someșul Mare (județul Bistrița Năsăud), Timiș superior, Bârzava, Moravița (județele Timiș și Caraș-Severin), Olt superior și afluenții săi din județele Harghita, Covasna, Brașov, Sibiu, Prahova (județul Prahova), Trotuș (județele Harghita și Bacău), Bârlad (județele Iași și Vaslui), Jijia (județele Botoșani și Iași), Prut sector amonte acumularea Stânca Costești (județul Botoșani), vor fi scurgeri importante pe versanți, torenți și pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundații locale și creșteri de debite și niveluri pe unele râuri din bazinele hidrografice menționate, cu depășiri ale Cotelor de atenție.

Furtuna a făcut prăpăd în Arad! "De 30 de ani nu a mai fost aşa ceva"... Mai mulți turişti români au rămas blocaţi în Ierusalim, în mijlocul conflictului israeliano-palestinian...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x