Antena Căutare

Nuntă ca la Vaslui nu mai face nimeni! Mireasa a fost trasă cu rogojina pe ulițe! Imaginile fac senzație pe internet! (VIDEO)

Nuntă aşa cum nu s-a mai văzut vreodată! La Vaslui, tradiţiile întrec orice imaginaţie. Mireasa a fost târâtă prin sat cu rogojina.

Nuntă aşa cum nu s-a mai văzut vreodată! La Vaslui, tradiţiile întrec orice imaginaţie. Mireasa a fost târâtă prin sat cu rogojina.

Ei da! Nu este o iluzie optică, ci este chiar o mireasă târâtă cu maşina.

Nunta a avut loc, în urmă cu doar câteva zile, în localitatea Odaia Bursucani, județul Vaslui.

Şi la ei se pare că tradiţia cere să afle tot satul că e paranghelie mare. În mod normal, mirii ar fi trebuit să fie plimbaţi cu o trăsură frumoasă, trasă de cai, dar, când bugetul este redus, de fapt, foarte redus parcă merge şi rogojina.

Doamne, şi ce entuziasmaţi erau! Păcat de rochie că s-a murdărit de praful de pe uliţe. Au stricat aşa frumuseţe.

Însă distracţia lor se putea transforma uşor şi într-o tragedie şi asta pentru că în spatele lor, mergea o maşină cu o viteză destul de mare, prezintă cei de la Antena Stars.

Oricum cert este că niciodată nu am mai văzut o astfel de distracţie ş,i să fim sinceri, nici nu credem că o să mai prindem prea curând.

Vestea așteptată de elevii din toată țara! Cum arată noile manuale și când vor ajunge în școli!... Primele cercetări scot la iveală adevărul! Ce s-a întâmplat cu adevărat la Rafinăria Petromidia!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x