Antena Căutare

O bătrână de 75 de ani a băgat groaza în tot satul! Ce face Tanti Mița localnicilor?

Zeci de oameni din comuna dâmboviţeană Glodeni Deal trăiesc un coşmar! Totul este din cauza unei femei de 75 de ani, supranumită Tanti Miţa!

Zeci de oameni din comuna dâmboviţeană Glodeni Deal trăiesc un coşmar! Totul este din cauza unei femei de 75 de ani, supranumită Tanti Miţa!

Vecinii sunt terorizaţi. Copiii se tem să meargă singuri pe langă poarta femeii, pentru că aceasta i-a băgat în sperieți pe toți!

Aceasta aruncă în oameni cu pietre, taie mingile copiilor şi, mai nou, îi atacă pe localnici cu spray paralizant. Astfel de scene au loc zilnic în Glodeni Deal. Bătrâna, poreclită de vecini Tanti Miţa, este foarte agresivă.

Femeia susţine că de fapt ea este victima unei agresiuni şi doar s-a apărat. Vecinii spun că bătrâna recalcitrantă nu s-a limitat să-i dea bărbatului în ochi cu sprayul paralizant.

Bărbatul a depus plângere la poliţie şi speră ca cineva să o potolească pe batrâna care terorizează întreaga stradă. Femeia, în schimb, ştie un singur lucru: nimeni nu are voie să treacă pe la poarta sa.

Gata cu calvarul din autobuze și troleibuze? Anunțul făcut de RATB... FOCAR DE INFECȚIE într-o piață din Capitală! Carnea şi lactatele, „protejate” doar de icoane...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x