Antena Căutare

O celebră trupă din Marea Britanie, mesaj pe Facebook în memoria eroului Adrian Rugină: "A trăit ca un războinic heavy metal și a murit așa cum a trăit"

Trupa britanică de heavy metal "My Dying Bride" a transmis pe pagina sa de Facebook un mesaj în memoria fostului lor prieten și coleg Adrian Rugină, care a murit în incendiul de la clubul Colectiv, după ce a salvat mai mulți oameni.

O celebră trupă din Marea Britanie, mesaj pe Facebook în memoria eroului Adrian Rugină: "A trăit ca un războinic heavy metal și a murit așa cum a trăit" Galerie
Adrian Rugină

Trupa britanică de heavy metal "My Dying Bride" a transmis pe pagina sa de Facebook un mesaj în memoria fostului lor prieten și coleg Adrian Rugină, care a murit în incendiul de la clubul Colectiv, după ce a salvat mai mulți oameni.

'Suntem profund întristați și șocați de vestea morții prietenului și colegului nostru muzician Adrian Rugină, care a murit în incendiul din clubul Colectiv din București vinerea trecută. A fost un om bun, curajos și cuvintele nu pot descrie acum cu adevărat sentimentul pierderii sale. Transmitem gândurile noastre și cele mai sincere condoleanțe pentru familia sa în aceste momente care nu pot fi descrise decât ca o adevărată tragedie. A trăit ca un războinic heavy metal și a murit așa cum a trăit, întotdeauna ajutându-i pe alții, un erou adevărat', este mesajul postat de trupa My Dying Bride pe pagina sa de Facebook.

Înființată în 1990, în Bradford (Marea Britanie), My Dying Bride a participat la mai multe ediții ale Festivalului ARTmania, organizat la Sibiu, și a concertat în octombrie 2013 la București, în cadrul 'Maximum Rock Festival'. Până în prezent, My Dying Bride a scos 12 albume înregistrate în studio.

Citeşte şi:

Și-a riscat viața pentru a-și scoate semenii din flăcări. Gest impresionant de prietenie, în memoria lui Adrian Rugină

Şi-au pierdut vieţile încercând să salveze oameni din infern! Claudiu Petre și Adrian Rugină, decorați post-mortem de președintele Iohannis

Mesajul Andreei Bălan în legătură cu tragedia din clubul Colectiv! Fanii artistei au reacţionat imediat... Adi Despot, mărturii din infern! Primele declaraţii despre incendiul din Colectiv: "Peste mine au căzut mai mulți o...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x