Antena Căutare

Dramatic! O femeie a murit după ce a mâncat la un restaurant cu stele Michelin! Alți zeci de clienți sunt în stare gravă, la spital!

O femeie și-a pierdut viața după ce a mâncat la un restaurant cu o stea Michelin, în Valencia, Spania. Alte 18 persoane sunt în stare gravă, la spital. 

O femeie și-a pierdut viața după ce a mâncat la un restaurant cu o stea Michelin, în Valencia, Spania. Alte 18 persoane sunt în stare gravă, la spital.

Maria Jesus Fernandez Calvo, în vârstă de 46 de ani, ar fi comandat orez şi ciuperci „morchella” la restaurantul RiFF, care acum este închis până când investigaţia va dezvălui cauza morţii femeii. Alte 18 persoane care au mâncat la restaurant, precum şi soţul şi fiul de 12 ani al acesteia s-au îmbolnăvit.

Femeia ar fi sărbătorit ziua de naștere a soțului ei. La scurt timp după ce a mâncat în restaurant, ea a început să se simtă rău. Acum, o anchetă este în derulare, potrivit inspectorului regional al sănătății, Ana Barcelo.

„Am iniţiat o inspecţie principală a restaurantului, dar totul pare să fie în regulă”, spune Barcelo. „Produsele alimentare urmează să fie analizate”, adaugă aceasta.

Mostre din ingredientele folosite la restaurant au fost trimise la Institutul Naţional al Ştiinţei Toxicologice din Spania.

Deocamdată nu se știe ce a cauzat această intoxicație alimentară, însă se crede că ar fi vorba de mai multe ciuperci folosite în prepararea farfuriilor.

Un nou caz medical explodează în România. Victima este un copil de 3 ani!... Pur și simplu te cutremuri! Ultimele cuvinte ale unei fetițe care a pierdut lupta cu o formă rară de cancer la 14 ani! M...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x