Antena Căutare

O fetiță de șapte ani a murit, iar o femeie și un alt copil, în stare gravă, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat într-un pârâu!

O femeie și un copil de aproape doi ani de zile au fost grav răniți în urma unui accident teribil ce s-a produs vineri dimineaţă, la ieşirea din Rupea spre Sighişoara, pe DN 13, în judeţul Braşov. Cei doi au fost încarceraţi, iar după ce au întors maşina, pompierii au mai găsit în maşină un copil de şapte ani. Cei doi copii şi femeia sunt în stare gravă. 

O femeie și un copil de aproape doi ani de zile au fost grav răniți în urma unui accident teribil ce s-a produs vineri dimineaţă, la ieşirea din Rupea spre Sighişoara, pe DN 13, în judeţul Braşov. Cei doi au fost încarceraţi, iar după ce au întors maşina, pompierii au mai găsit în maşină un copil de şapte ani. Acesta se afla în stop cardio-respirator, iar medicii n-au mai putut să o salveze.

Potrivit ISU Braşov, o maşină care circula pe DN 13 s-a răsturnat, vineri dimineaţă, într-un părâu la ieşirea din Rupea spre Sighişoara.

În autoturism se aflau trei persoane, între care şi un copil de un an şi două luni.
Acesta şi mama sa sunt încarceraţi, fiind în stare gravă.

La locul accidentului intervin mai multe autospeciale de pompieri, dar s-a solicitat şi un elicopter SMURD.

Echipajele prezente la faţa locului au reuşit să ridice maşina care era răsturnată pe plafon şi au mai descoperit în interior un copil în vârstă de şapte ani. Acesta era în stop cardio-respirator, iar eforturile medicilor de a-l salva au fost în zadar, copilul fiind declarat decedat, potrivit Mediafax.

Copilul de un an şi două luni şi mama sa sunt intubaţi.

Potrivit ISU Braşov, tatăl copiilor a fost salvat de un echipaj de Jandarmerie care a observat accidentul şi a oprit.

”Până la sosirea echipajului de descarcerare la faţa locului, a intervenit şi un echipaj al Jandarmeriei care era în drum spre o altă misiune. Jandarmii au reuşit să- i menţină capul la suprafaţa apei, astfel încât bărbatul să nu se înece, reuşind totodata să scoata din maşină victima”, a mai transmis ISU Braşov.

Mesaj pentru politicieni, transmis de o elevă din Reșița, devenit viral: "Apa de băut trebuie deja cumpărată. Ne în... Primele imagini de la sinuciderea fostului șef al DNA Timișoara!!! Ce a făcut la prima oră a dimineții...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x