Antena Căutare

Fetiță de zece ani, moartă pe un pat de spital, din cauza unei boli netratate la timp! Mama, copleșită de durere: ”A fost cel mai pur suflet!”

O fetiță de doar zece ani și-a pierdut viața din cauza unei meningite, la câteva zile după ce s-a plâns de durere de ureche. 

O fetiță de doar zece ani și-a pierdut viața din cauza unei meningite, la câteva zile după ce s-a plâns de durere de ureche.

Abbigayle Dipietro, o fetiță de zece ani care visa să devină vegetariană, a murit pe patul de spital din Fort Wayne, Indiana, după ce a intrat în comă.

Ea a ajuns la Urgență după ce s-a plâns de durere de ureche. La început, medicii nu s-au arătat îngrijorați, însă la scurt timp a început să vomite și a avut un atac, moment în care aceștia i-au făcut teste pentru meningită.

Înainte de a veni rezultatele, însă, micuța a intrat în comă, iar joia trecută a murit.

Părinții micuței sunt acum sfâșiați de durere, iar mama ei a făcut public un mesaj sfâșietor pe contul de socializare: ”Și-a iubit familia și animalele. A fost cea mai drăguță fetiță”, a scris ea.

”Își dorea să devină vegetariană. Era atât de vie, de unică. A fost cel mai pur suflet pe care l-am cunoscut vreodată”, a mai adăugat Tasha Dipietro-Anderson, mama fetei, potrivit Daily Mail.

Familia a primit un ajutor de peste 12.000 de dolari, bani ce vor fi folosiți acum pentru înmormântarea fetiței.

Inspectoratul Școlar s-a autosesizat în cazul fetiței cu autism, care a fost ascunsă într-o clasă goală: ”S-a încălcat d... S-a aflat cine este individul care a bătut cu sălbăticie o tânără! Bărbatul a fost condamnat la închisoare pentru opt an...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x