Antena Căutare

O MAMĂ MODEL! O florăreasă, fără carte, îşi investeşte şi ultimul leu în educaţia fiicei ei

Nu are şcoală, însă ştie cât de importantă este, tocmai de aceea face orice ca fiica ei să ajungă cineva în viaţă!

Nu are şcoală, însă ştie cât de importantă este, tocmai de aceea face orice ca fiica ei să ajungă cineva în viaţă!

Este povestea unei florărese din Bistriţa, care investeşte tot ce câştigă în educaţia copilului ei. Iar asta se vede. Fata este campioană la dans, iar succesele vin unele după altele, deşi greutăţile prin care trec cele două sunt uneori, greu de depășit.

Patricia are doar 12 ani, iar dansul este viaţa ei. La propriu şi la figurat, pentru că cel mai mult timp îl petrece la repetiţii. În spatele momentelor de pe scenă se ascund muncă şi sacrificii. Nu se plânge însă. A devenit o competitoare de temut oriunde concurează.

18 trofee, 120 de medalii şi peste 200 de diplome la dans

Aşa arată palmaresul impresionat al fetei. Nici nu concepe ca de la vreo competiţie de dans să nu vină acasă cu locul unu sau doi.

Cea mai înfocată susţinătoare a Patriciei este însă mama ei, Iuliana. Femeia nu ştie să scrie ori să citească. A aflat în schimb cât de greu este să răzbaţi în ziua de astăzi fără şcoală. Este florăreasă şi tot ce câştigă investeşte în educaţia şi în pasiunea copilului ei.

Dansul este însă constisitor. Iar cele două ştiu cel mai bine acest lucru. Din cei 1600 de lei pe care îi au pe lună, bani de costume speciale pentru Patricia nu prea le mai rămân.

Chiar şi aşa mama fetei nu vrea să o lase să renunţe la vise. Ba mai mult, vrea să îşi sprijine propriul copil să îşi continue studiile. Ştie că pasiunea Patriciei pentru dans o vor duce departe.

COD PORTOCALIU de inundaţii până la ora 22.00. Mai multe județe sunt afectate!... Nu ai cum să nu fii impresionat! Un pasager cu handicap a fost cărat pe scări în sus de doi angajaţi ai aeroportului pân...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x