Antena Căutare

O moldoveancă „cu greutate”a avut nevoie de intervenția unui echipaj SMURD pentru a fi transportată la spital! Cum arată la 320 de kg!

La doar 49 de ani, a ajun să cântărească 320 de kilograme! Este povestea tristă a unei moldovence de peste Prut, din localitatea  Șoldănești, care a avut nevoie de intervenția unui echipaj SMURD pentru a fi transportată la spital.

La doar 49 de ani, a ajun să cântărească 320 de kilograme! Este povestea tristă a unei moldovence de peste Prut, din localitatea Șoldănești, care a avut nevoie de intervenția unui echipaj SMURD pentru a fi transportată la spital.

Transportarea femii ar fi fost imposibilă în alt fel și nu s-ar fi putut realiza cu ajutorul unei ambulanțe aflată în dotarea serviciului local de urgență medicală.

Pe lângă greutatea foarte mare, femeia suferă de diabet zaharat, hipertensiune arterială și probleme cardiace, toate afecțiunile fiind strâns corelate cu gradul de obezitate de care suferă.

Femeia a solicitat ajutorul Ministerului Sănătății pentru a ajunge la Spitalul Clinic Republican și vrea să scape de toate problemele de sănătate.

Femeia a fost transportată la Spitalul Clinic Republican cu o maşină specială SMURD și a povestit că de când se știe a fost obeză. Deocamdată, moldoveana e pe ,âini bune, iar medicii vor încerca să o pună pe picioare.

E o vară capricioasă și surprinzătoare! Cum va fi vremea în următoarele zece zile. Vom purta tricouri sau pelerine de pl... Gata cu abonamentele duble și banii cheltuiți fără rost! Până la sfârșitul acestui an vor fi reintroduse cartelele integ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x