O poveste cutremură România. Sara, fetița transformată în sclavă de propria mamă, a primit o vizită neașteptată!

 

Cazul Sarei, prezentat în premieră la Acces Direct, a impresionat o țară întreagă. Botezată la 14 ani, tânăra vede cu alți ochi viața și își dorește să aibă o existență mai bună. Descoperită de reporterii emisiunii Antenei 1, Sara trăiește momente pe care nu le-a visat.

O altă viaţă, dincolo de mucegaiul şi foamea în care era condamnată să trăiască de când a venit pe lume. Zilele trecute a început marea schimbare pentru Sara, atunci când în timpul unei vizite, cei de la protecţia copilului au găsit-o cu hainuţele zdrenţuite, murdară şi mai ales. flămândă. Iar zâmbetul pe care-l avea ieri pe chip, când a fost botezată dispăruse cu desăvârşire.

Era singură, pentru că şi mama Anişoara, dar şi bunicul erau plecați în sat. Dacă la început, Sara a fost evazivă cei de la Protecţia Copilului, într-un final ei au reuşit să o convingă că e cel mai bine pentru ea să meargă împreună cu ei la centru, acolo unde sunt deja şi surorile ei.

Citește și

Gest fără precedent al Simonei Gherghe: „Plec din emisiune chiar în momentul ăsta!”

Imediat după ce au ajuns la centru, Flori şi Georgiana au fost tunse la zero ca să poată scăpa de paraziţii care le-au contaminat pe bietele fetiţe. Iar acum sunt mai zâmbitoare ca niciodată. 

Faptul că și-a pierdut tot sprijinul a făcut-o pe Anişoara să realizeze ce se întâmplă. Dacă ieri, când fata a fost dusă le centru, mama părea de piatră, astăzi, a urlat din toţi rărunchii că-şi vrea fiica înapoi. Femeia a mers să-şi vadă copiii iar scenele de acolo sunt de-a dreptul cutremurătoare.

S-a prăvălit şi a jelit cât a ţinut-o gura de dor pentru fata ei cea mare. Chiar dacă până acum a părut ca o stană de gheaţă, atunci când şi-a dat seama că a rămas şi fără ultima ei fiica, Sara, pe Anişoara a lovit-o brusc datoria de. mamă.

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

100 de zile de vara

Vezi detalii 

Smiley News

vezi mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Timp Liber

vezi mai multe 

mai multe