Antena Căutare

O stradă din Gorj a devenit virală de Dragobete! Șoferii învață aici cea mai tare lecție despre iubire! (VIDEO)

Șoferii au învățat pe pielea lor cea mai tare lecție despre iubire, chiar în timp ce mergeau pe o stradă din Gorj! „Minunea” apărută pe asfalt nu poate trece neobservată, fiindcă oferă o lecție greu de uitat!

Șoferii au învățat pe pielea lor cea mai tare lecție despre iubire, chiar în timp ce mergeau pe o stradă din Gorj! „Minunea” apărută pe asfalt nu poate trece neobservată, fiindcă oferă o lecție greu de uitat!

O inimă apărută pe asfalt le dă bătăi de cap şoferilor din Gorj. Şi asta, pentru că simbolul dragostei are peste un metru şi jumătate lungime şi o adâncime de aproape 30 de centimetri.

Şi groapa în formă de inimă nu e singura care le dă palpitaţii şoferilor pentru că este înconjurată de zeci de alte cratere care fac ca drumul să fie o adevărată cursă a nervilor tari. Ca să facă haz de necaz, șoferii spun că groapa le dă cea mai tare lecție: dragostea (sau groapa) care e mare poate să și doară!

Drumul judeţean ce leagă oraşul Târgu Jiu de comuna Stăneşti arată ca după război. Pentru şoferi, este o adevărată cursă cu obstacole. Şi din groapă, cei mai mulţi ajung direct în service.

Chiar dacă au scos bani mulţi din buzunar pentru nepăsarea altora, şoferii mai au puterea să facă şi haz de necaz.

De ani buni, şoseaua este doar peticită. Şi, după fiecare sezon ploios, apar din ce în ce mai multe gropi. Unele mai interesante ca altele!

Pentru acest an, în bugetul propriu al judeţului Gorj a fost prevăzută suma de 2,6 milioane de lei fără TVA pentru reabilitarea drumului judeţean ce traversează comuna Stăneşti.

Autorităţile estimează o perioadă de execuţie a lucrărilor de șase luni de zile

Se fac angajări! Românii pot aplica imediat pentru un loc de muncă, fiindcă nu se cere experiență!... România s-a zguduit! Un nou cutremur a avut loc în această după-amiază! Unde s-a simțit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x