Antena Căutare

O tânără trebuia să se mărite cu alesul inimii sale, dar a fost părăsită chiar în preajma nunții! Fata s-a rugat la Sfânta Paraschiva și ceva total neașteptat i s-a întâmplat

În data de 14 octombrie, credincioșii din întreaga țara se adună la Iași pentru a participa la pelerinajul Sfintei Paraschiva, cunoscută ca fiind ocrotitoarea Moldovei.

În data de 14 octombrie, credincioșii din întreaga țara se adună la Iași pentru a participa la pelerinajul Sfintei Paraschiva, cunoscută ca fiind ocrotitoarea Moldovei.

Este și prilejul în care oamenii află mai multe despre minunile săvârșite de Sfânta Paraschiva și despre rugăciunile ascultate de aceasta.

Se spune că demult, o tânăra trebuia să se cunune cu alesul inimii sale. Doar că bărbatul cu pricina a părăsit-o și a decis să se cunune cu o altă fată. Rănită și dezamăgită, tânăra și-a pierdut orice speranță, până în ziua în care un preot a îndemnat-o să meargă să se roage la Sfânta Parascheva.

La doar o lună după ce a dat un pomelnic, fata și-a găsit jumătatea și s-a căsătorit cu un alt tânăr, alături de care a trăit fericită și împlinită.

Așa arată o mânuță de om cu un munte de ambiție! Ziad învață să scrie folosind sticle de plastic, fiindcă nu are bani de proteze!

Se spune că Sfânta Parascheva ascultă dorințele celor care se roagă cu inima curată. Cunoscută în cultura românească drept „Sfânta Vineri”, aceasta vindecă nu doar rănile sufletești, ci și pe cele trupești.

De aceea, în fiecare 14 octombrie, mii de oameni din întreaga țara vin la Iași la moaștele Sfintei care are puterea de a vindeca bolile și suferințele.

A fost trimsi de părinți la școală și a ajuns la spital! Un copil de zece ani s-a ales cu o bucată de fier beton, de un ... Ne așteaptă o iarnă grea! Ce avertismente transmit meteorologii pentru sezonul rece...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x