Antena Căutare

ÎȚI STĂ MINTEA ÎN LOC! Au crezut că se vor îmbogăți, dar se pot alege cu 5 ani de închisoare! Ce au scos la vânzare doi angajaţi de la salubritate. Inconștiență MAXIMĂ!

Fără să-şi dea seama, doi angajaţi de la salubritate au pus la vânzare o bombă - un obuz „vintage” pentru care voiau 4.000 de euro.

Fără să-şi dea seama, doi angajaţi de la salubritate au pus la vânzare o bombă - un obuz „vintage” pentru care voiau 4.000 de euro.

Anunţul a stat aproape o zi pe un site. Vânzătorii au dat dovadă de seriozitate, chiar aveau proiectilul pe stoc. Dar primii clienţi interesaţi au fost poliţiştii. În loc de mii de euro, vânzătorul s-a ales cu dosar penal.

Muncitorii susţin că au găsit aruncat dispozitivul printre gunoaie, într-un parc din Sectorul 3 al Capitalei.

Obuzul a fost adus la sediul firmei şi ascuns într-o găleată. A stat vreme de cinci zile la doar câţiva metri de o grădiniţă aflată în apropiere.

„Dacă ne-am uitat la el şi am văzut că e vechi şi are anul pe spate, scria 1890, ne-am gândit că poate putem să-l vindem, n-am ştiut că este periculos, că este armat”, a spus unul dintre ei.

Timp de cinci zile, niciun client nu s-a arătat interesat. Anunţul publicat pe un site de comercializare a stârnit însă panică printre cei care l-au văzut. Oamenii au sunat la 112.

Aşa se face că primul telefon primit în legătură cu anuţul a venit tocmai de la poliţiştii sub acoperire.

Obuzul a fost ridicat de o echipă de intervenţii pirotehnice.

Proiectulul nu era armat, dar avea încărcătura explozibilă intactă.

Angajaţii firmei de salubritate susţin că nu au ştiut până acum ce au pus la vânzare.

Pe numele angajaţilor a fost deschis un dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. Riscă până la cinci ani de închisoare. Poliţia încearcă acum să afle cum a ajuns obuzul în parc.

Este GRAV! Ce se întâmplă în spațiul aerian al României! Anunțul de ULTIMĂ ORĂ al Poliției Aeriene... PENSII 2018. Calendar nou al pensiilor. Ce se schimbă pentru milioanele de pensionari din România, de luna viitoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x