Antena Căutare

Olimpicii susţin proba scrisă la matematică şi Istorie de la sesiunea specială a Bacalaureatului

Elevii olimpici care s-au înscris la sesiunea specială a Bacalaureatului susţin, marţi, proba scrisă la Matematică sau Istorie, în funcţie de profil, urmând ca miercuri să susţină proba la alegere a profilului, la una din 10 materii.

Elevii olimpici care s-au înscris la sesiunea specială a Bacalaureatului susţin, marţi, proba scrisă la Matematică sau Istorie, în funcţie de profil, urmând ca miercuri să susţină proba la alegere a profilului, la una din 10 materii.

Elevii de clasa a XII-a, înscrişi la sesiunea specială a Bacalaureatului, susţin marţi proba obligatorie a profilului (matematică/istorie), urmând ca pe 25 mai se susţină proba la alegere a profilului şi specializării care se susţine la una din zece materii - biologie, geografie, chimie, fizică, psihologie, sociologie, filosofie, logică, economie şi informatică.

La data de 26 mai are loc evaluarea la Limba şi literatura maternă. Luni, candidaţii au susţinut proba la Limba şi Literatura Română.

Afişarea primelor rezultate va fi pe 26 mai la sediile unităţilor de învăţământ care vor organiza această sesiune specială, iar depunerea contestaţiilor este programată în cursul aceleiaşi zile. În data de 27 iunie vor fi soluţionate contestaţiile şi afişate rezultatele finale.

Sesiunea specială a examenului de bacalaureat se adresează elevilor care participă la loturile olimpice şi la competiţiile sportive şi artistice internaţionale care se desfăşoară în perioada sesiunii normale a examenului de Bacalaureat sau celor care susţin examenul de admitere la universităţi din străinătate şi trebuie să facă dovada că au fost acceptaţi, în etapa preliminară, la universităţile din străinătate care le solicită pentru înscriere diploma de bacalaureat, înainte de finalizarea examenului naţional de bacalaureat, sesiunea iunie - iulie 2016.

Anchetă demnă de FBI în cazul decesului lui Condrea! Vor fi efectuate percheziții informatice și audieri de martori-chei... Nu avem voie să uităm! 12 ani de la explozia de la Mihăileşti, cel mai mare dezastru produs pe şoselele din România. &qu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x