Antena Căutare

Opt milioane de euro pentru trei vieți omenești. Familie celor trei fete care au murit în clubul Beirut au fost despăgubite

”Pierderea unui copil este o traumă catastrofală". O spune un judecător care a avut cea mai grea misiune. Să stabilească câţi bani acordă unui părinte pentru un copil pierdut. Şi au fost trei. Trei tinere care au murit arse de vii în celebrul club "Beirut", din Constanţa.

”Pierderea unui copil este o traumă catastrofală". O spune un judecător care a avut cea mai grea misiune. Să stabilească câţi bani acordă unui părinte pentru un copil pierdut. Şi au fost trei. Trei tinere care au murit arse de vii în celebrul club "Beirut", din Constanţa.

Magistratul a decis că la familii trebuie să ajungă OPT milioane de euro.

Trei prietene. O cântăreaţă şi două dansatoare. Au murit îmbrăţişate în mansarda clubului Beirut. În fum şi foc.

Luna trecută, patronul clubului a fost condamnat la 10 ani de închisoare cu executare. Dar decizia nu a fost însă şi definitivă.

Cea mai grea decizia a judecătorilor a fost ÎNSĂ să stabilească valoarea daunelor. Au avut în faţa lor părinţi care şi-au pierdut copiii. Şi fraţi marcaţi pe viaţă de o mare tragedie. În motivarea sentinţei, au scris că nu pot fi evaluate vieţile pierdute. Motivarea rară din sălile de judecată prezintă cum era viaţa în familii înainte de noaptea de 5 aprilie 2014. Când totul s-a schimbat. Iar rănile nu pot fi închise.

"Pierderea unui copil are ca efect o traumă extremă, catastrofală, aceasta fiind situaţia cea mai gravă pe care o persoană o poate suporta”, a fost motivarea judecătorilor.

"Cei trei fraţi au aflat că în seara respectivă fetele aflate în vestiar, printre care şi sora lor, au fost auzite de personalul restaurantului că strigau după ajutor, dar acestea nu au putut fi salvate."

8 milioane de euro vor primi familiile, dacă decizia va rămâne definitivă

Patronul clubului, George Karam, este judecat pentru zeci de infracţiuni. A făcut modificări ilegale în localul pentru care nici măcar nu avea autorizaţie. Apoi, a încercat să mituiască un judecător ca să scape de pedeapsă.

Judecătorii vor redeschide celebrul dosar Beirut luna viitoare.

Parcul Memoriei Naţionale prinde rădăcini! 50.000 de stejari au fost plantați la Mărășești... Scumpirile, scandal fără precedent. Fermierii spun că au micșorat prețul față de anul trecut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x