Antena Căutare

Ordin al Ministrului Educației: O nouă zi liberă pentru elevi şi profesori!

Elevii şi profesorii nu vor intra la ore intr-una din zilele lunii octombrie. Potrivit unui ordin al ministrului Educaţiei, de ziua Internaţională a Educaţiei sau Ziua Internaţională a Profesorului nu se vor ține cursuri.

Elevii şi profesorii nu vor intra la ore într-una din zilele lunii octombrie. Potrivit unui ordin al ministrului Educaţiei, de ziua Internaţională a Educaţiei sau Ziua Internaţională a Profesorului nu se vor ține cursuri.

Data de 5 octombrie a fost stabilită de UNESCO drept Ziua Internaţională a Educaţiei sau Ziua Internaţională a Profesorului, urmând ca unităţile de învăţământ să stabilească felul în care va fi marcată această sărbătoare.

Anul trecut, în 2016, o parte din şcoli şi-au anunţat elevii că pot rămâne acasă, în timp ce alte şcoli i-au chemat pentru a sărbători împreună, scrie observator.tv. Aproape toate şcolile din Bucureşti au fost închise, în schimb elevii au mers la şcoală în Bistriţa, Baia Mare, Cluj, Braşov.

Prognoza meteo pentru marţi şi miercuri! Meteorologii aduc veşti bune: temperaturile sunt în creştere... Astrele au decis că marțea nu e una de vis! Spune ce zodie ești ca să afli ce pățești...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x