Antena Căutare

Orice faptă rea nu rămâne nepedepsită! Un elev de clasa a opta care a agresat o profesoară a fost arestat preventiv

Un adolescent în vârstă de 16 ani, elev în clasa a opta la școala generală din comuna teleormăneană Poroschia, a fost arestat preventiv, joi, într-un dosar în care este cercetat pentru agresarea unei profesoare.

Un adolescent în vârstă de 16 ani, elev în clasa a opta la școala generală din comuna teleormăneană Poroschia, a fost arestat preventiv, joi, într-un dosar în care este cercetat pentru agresarea unei profesoare.

Judecătoria Alexandria a dispus, joi, arestarea preventivă pentru 30 de zile a tânărului, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și tulburarea ordinii publice. Decizia nu este definitivă, putând fi contestată la tribunalul Teleorman, dar este executorie.

Agresorul fusese reținut de polițiști în urmă cu o zi, în același dosar fiind cercetați în stare de libertate, pentru săvârșirea acelorași infracțiuni, alți doi colegi de clasă, ambii în vârstă de 14 ani.

Incidentul în care o profesoară a fost agresată de elevi în clasă, în timpul unei ore de curs, este cercetat și de Inspectoratul Școlar Județean Teleorman. Reprezentanții instituției au anunțat că, în funcție de concluziile verificărilor, ancheta administrativă s-ar putea finaliza cu scăderea notei la purtare pentru elevii implicați.

Anchetele în acest caz au început după ce pe o rețea de socializare a apărut o înregistrare în care o profesoară este lovită și înjurată de mai mulți elevi, care blochează ușa și nu îi permit să părăsească sala de clasă. În urma verificărilor s-a stabilit că incidentul s-a produs la școala din comuna Poroschia, victima abuzurilor fiind o profesoară debutantă, care predă disciplina Cultură civică.

Moștenirea Regelui Mihai! Dincolo de istorie, SUVERANUL a lăsat în urmă o avere uriaşă: de la Castelul Peleş, la tablour... Ultimă oră! Se vor lua măsuri drastice în școli începând cu 1 ianuarie! Ce trebuie să știe elevii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x