Antena Căutare

(P) 5 outfit-uri ale sezonului care îți pun în valoare personalitatea

Fie că mergi la birou, la o petrecere sau pur și simplu îți place să fi diferită de fiecare dată când te consulți cu propria garderobă este necesar să te axezi pe o piesă esențială și să construiești în jurul ei.

(P) 5 outfit-uri ale sezonului care îți pun în valoare personalitatea Galerie
(P) 5 outfit-uri ale sezonului care îți pun în valoare personalitatea

Dimineața aceea în care te uiți pe geam și vezi o zi ploioasă și deprimanta, trench-ul din piele vegană va fi companionul tău potrivit pe durata întregi zile, oriunde vei avea de mers.

Fiind o piesă atat de versatilă, poți alege să o porți cu pantofi stiletto sau cu bocancii tăi preferați.

Deși prezentat ca un costum de echitație acest outfit destinat femeii încrezătoare și independente, asortat cu încălțările potrivite, este o alegere sigură pentru un look de invidiat într-un meeting de business sau chiar la o petrecere.

Fiind fabricat din 100% lână naturală transformă această piesă de toamnă într-o piesă asezonală lăsându-ți corpul să respire chiar și la temperaturile foarte ridicate din timpul verii.

Toate știm că o haină călduroasă nu trebuie să fie foarte groasă ci trebuie să fie fabricată din materialul potrivit.

Sacoul din outfit-ul următor este o piesă nelipsită din garderoba ta atunci când nu ai nevoie decât de esențiale: un sacou, o cămașă, o pereche de pantaloni și încălțările tale preferate.

Toate avem acel moment în care dorim să ne dezbrăcăm de hainele formale și să pășim cu încredere într-un mood rock.

Acest oufit din piele vegană, în contrast cu cămașa albă din bumbac neșifonabil este alegerea potrivită pentru noua versiune a ta.

Pentru evenimentul la care ți-ai propus să șochezi pune deoparte acele rochii drăguțe satinate și îmbracă o rochie asimetrică din piele vegană și exprimă-ți feminitatea lăsându-ți umerii descoperiți.

Fiind femeie diferită cu siguranță nu te vei mulțumi doar cu 5 outfit-uri, așadar te invităm în lumea noastră, lumea DIVALO Transylvania, unde îmbrăcămintea se unește cu personalitatea ta puternică.

(P) Investiție majoră a Fundației Mereu Aproape pentru Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului din Bucur... Maia Morgenstern a fost infectată cu coronavirus. „Nu vreau să devin o povară”. În ce stare este celebra actriță...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x