Antena Căutare

(P) Ce trebuie să știi despre analiza pronosticurilor la pariuri sportive

Mulți cred că pariurile sportive sunt doar un joc de noroc și că orice predicții ai face, rezultatul final ține tot de șansă. Însă pariorii profesioniști sau cei care câștigă regulat știu că există anumiți factori și date care ajută la stabilirea unui pronostic care se va confirma.

(P) Ce trebuie să știi despre analiza pronosticurilor la pariuri sportive
(P) Ce trebuie să știi despre analiza pronosticurilor la pariuri sportive | Freepik

Întotdeauna există un element de șansă în sport, dar analiza stilului de joc, a statisticilor, a condițiilor în care se desfășoară evenimentul și a stării fizice și mentale a participanților cresc șansele de a paria corect. De aceea, ți-am pregătit un set util de informații care te vor ajuta să analizezi cu acuratețe evenimentele sportive, astfel încât să stabilești un pronostic câștigător.

Rezultatele recente indică forma de moment

În orice sport, rezultatele recente sunt deseori un bun indicator al formei de moment. FIe că vorbim de sporturi individuale sau de echipă, ultimele 5-6 rezultate spun multe despre șansele de câștig. Un sportiv sau o echipă care a confirmat în ultimele partide are șanse mai mari decât un sportiv sau o formație care a jucat prost sau inconstant. Uneori, rezultatele recente nu depind doar de formă, ci sunt influențate și de raportul dintre valoarea sportivului/echipei și valoarea competiției.

De exemplu, o echipă nou promovată de fotbal care a dominat liga inferioară în sezonul trecut poate înregistra în liga actuală o serie de înfrângeri. În acest caz este clar că lotul nu este destul de valoros pentru a face față competiției. Totuși, ai grijă cu echipele sau sportivii individuali care joacă după un șir lung de rezultate negative. La un moment dat orgoliul lor sau relaxarea adversarului le vor aduce un rezultat bun. Așadar, folosește această informație în folosul tău și, din când în când, pariază pe un astfel de participant slab, dar care are cote frumoase la casele de pariuri.

Analiza confruntărilor directe te poate face câștigător

Confruntările directe, care apar pe site-urile caselor de pariuri sau pe pontul-zilei.com și sub denumirea h2h (head to head), sunt uneori mai relevante pentru stabilirea pronosticurilor decât ultimele rezultate. Unii tenismeni, de exemplu, deși sunt în formă și sunt clasați mai bine în ierarhia mondială decât adversarul lor, întâmpină greutăți cu anumite stiluri de joc sau se simt timorați în fața unor competitori. Unele echipe de fotbal, handbal sau hochei nu câștigă aproape niciodată în anumite deplasări, deși au un lot superior. Alteori, analiza confruntărilor directe îți oferă ocazia să descoperi noi oportunități de pariere. De exemplu, unele echipe fac meciuri strânse, în care se marchează puține goluri. În schimb, unii jucători de tenis de masă câștigă mereu detașat cu anumiți competitori.

Starea fizică și psihică a competitorilor contează mult

Evenimentele sportive oferă uneori surprize de proporții. Deseori, responsabilă este starea fizică sau psihică a competitorilor. Motivația poate face dintr-un sportiv mediu un adversar de top, iar lipsa ei transformă campioni în victime sigure. Urmărește declarații și analizează parcursul sportiv al participanților pentru a-ți face o idee despre ce determină creșterea sau pierderea motivației. Starea fizică este de asemenea un factor cu implicații semnificative. Oricât de bun și de motivat ai fi, dacă organismul nu îți permite să concurezi la capacitate maximă, șansele de a pierde sunt mari. Acordă atenție accidentărilor recente, oboselii acumulate după sezoane aglomerate și presiunii datorate fanilor ori nivelului competiției.

Rezultatele trebuie corelate cu poziția în clasament și nivelul competiției

O echipă sau un sportiv care a avut câteva victorii cu câțiva adversari de același nivel sau mai slab poate pierde la scor cu competitorii din fruntea clasamentului. De asemenea, un participant care domină competiția internă s-ar putea să nu aibă rezultate strălucite într-o competiție de nivel internațional. Corelează rezultatele cu poziția din clasament și nivelul competiției pentru a mări șansele de a câștiga la pariuri.

Stabilirea unui pronostic presupune analiza sportivilor implicați, atât în ce privește rezultatele directe sau ale fiecăruia, cât și din punct de vedere psihic, fizic și valoric. Pariază după ce studiezi atent aceste date și șansele tale de a câștiga la pariuri sportive cresc.

(P) Indicele ROBOR atinge noi maxime în timp ce IRRC scade... Când începe Târgul de Crăciun din București. Condițiile ce trebuie respectate de participanți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x