Antena Căutare

(P) Centre de închirieri ATV-uri în Bucovina și la Craiova

Aventura în outdoor este garantată alaturi de un ATV 4x4! Pasionații de distracție în aer liber care nu se dau înapoi de la o doză sanatoasă de adrenalină, pot opta pentru închirierea unui ATV de la centrele ATVRom Bucovina și ATVRom Craiova care oferă și tururi ghidate.

(P) Centre de închirieri ATV-uri în Bucovina și la Craiova Galerie
(P) Centre de închirieri ATV-uri în Bucovina și la Craiova

Aventura în outdoor este garantată alaturi de un ATV 4x4! Pasionații de distracție în aer liber care nu se dau înapoi de la o doză sanatoasă de adrenalină, pot opta pentru închirierea unui ATV de la centrele ATVRom Bucovina și ATVRom Craiova care oferă și tururi ghidate.

Sunt încurajați sa ia parte la activitățile recreaționale pe trasee de munte atât amatorii sportului, cât și cei care doresc să se familiarizeze cu experiența riding-ului și să exploreze zone turistice deosebite, cum ar fi cele din zona Bucovinei sau din Oltenia.

Ca orice plimbare cu un vehicul motorizat, plimbarea cu ATV-ul / side-by-side-ul impune stapânirea anumitor tehnici de condus și luarea unor măsuri de siguranță. ATV-urile și SxS-urile de închiriat sunt inspectate periodic de specialiști în domeniu pentru a asigura o operare și funcționare optimă pe teren accidentat și plin de obstacole, iar ghizii noștri sunt pregatiți în orice moment să facă față oricăror situații pe traseu. La închirierea unui ATV din flota CFMOTO disponibilă, se oferă gratuit casca de protecție. Capacitatea de transport a unui ATV este de maxim două persoane, este interzisă urcarea mai multor persoane pe vehicul, iar cei care doresc să închirieze și să piloteze unul trebuie sa dețină permis categoria B.

Pilotarea unui ATV este o experiență palpitantă și distractivă și reprezintă o excelentă modalitate de a scapa de stresul cotidian. ATVRom Bucovina le propune, celor care doresc să petreacă timp liber de calitate și să construiască momente memorabile, o escapadă cu prietenii pe Munții Giumalău, o plimbare prin Codrii Seculari din Slatioara, o calatorie prin Cheile Moara Dracului sau pe spectaculosul traseu Transrarău ori la lacurile stravechi Iezer si Bolatău din Sadova. Sunt multe locuri frumoase de explorat, mai ales daca vă aflați pentru prima dată în zonă și sunteți dornici de senzații tari cu un vehicul 4x4 de teren. Practicarea acestui sport este, în plus, o forma de distanțare socială de unde lipseste cu desăvârșire monotonia! Pentru că se apropie sezonul sărbătorilor de iarnă, este bine să vă grabiți să rezervați o plimbare cu ATV-ul. O vacanță cu familia sau prietenii mai putin convențională, la bordul modernelor vehicule CFMOTO CForce, UForce sau ZForce poate fi o alegere inspirată, iar experiența de riding va fi una peste așteptări!

Rezultate Loto 11 noiembrie 2021. Numerele câștigătoare la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus... Lăsata Secului înainte de Postul Crăciunului 2021. Tradiții și obiceiuri păstrate din bătrâni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x