Antena Căutare

(P) Noua colecție Pronovias 2021 a fost lansată

Călătoria vieții în doi începe cu un ”DA” emoționat și are startul cu adevărat la oficierea cununiei civile și religioase. Iubirea este celebrată într-o zi fastuoasă, plină de momente emoționante și de neuitat pentru toată viața.

(P) Noua colecție Pronovias 2021 a fost lansată Galerie
(P) Noua colecție Pronovias 2021 a fost lansată

Bridal Studio Pronovias dorește să ofere nu doar o rochie de mireasa, ci Visul – Visul perfecțiunii, gratiei, elegantei și iubirii.

Și anul acesta, colecția de rochii de mireasa este compusa numai din creații exclusiviste din întreagă lume și fiecare model are un element în comun: dorință de a sărbători dragostea și începuturile fericite, respectandu-ți stilul personal.

Alegerea rochiei de mireasa perfecte devine un proces extrem de plăcut atunci când ai la dispoziție creații originale, fiecare cu caracteristici ce conferă o distincție aparte. Colecțiile disponibile în cadrul Bridal Studio Pronovias sunt actuale, direct de pe marile podiumuri de moda. Indiferent că preferi o rochie de mireasa în tendințe, ușor non-conformista sau că ești adepta stilului clasic, cu siguranță vei găsi ceea ce dorești în showroom-ul nostru.

În 2021, o parte din colecția Pronovias sustenabila de rochii de mireasa sunt realizate din crep moale eco. Rochiile conferă o silueta eleganta de sirena cu decolteul patrat al spatelui și decolteu geometric îndrăzneț.

Universul Bridal Studio Pronovias este așadar visul oricărei viitoare mirese, indiferent de forma siluetei sau a stilului pe care îl adoptă. Romantice sau magnetice, miresele vor fi încrezătoare în propria feminitate și frumusețe, alegând modele care sunt croite perfect pentru a le scoate în evidență atuu-urile.

Maia Morgenstern a fost infectată cu coronavirus. „Nu vreau să devin o povară”. În ce stare este celebra actriță... Surorile lui Petrică Mîțu Stoian, dezvăluiri după moartea frulgerătoare a artistului. S-a deschis dosar penal în cazul d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x