Antena Căutare

(P) Plănuiți schimbări anul acesta? Cutii poștale noi, la comandă sau nu, găsiți la cutiipostale.ro

Este în firea lucrurilor să ne dorim mici schimbări din când în când. Sfârșitul de an se apropie și simțiți că încă nu ați pus la punct toate modificările pe care vi le doreați? Pe scara blocului faceți schimbări cu o nouă cutie poștală.

(P) Plănuiți schimbări anul acesta? Cutii poștale noi, la comandă sau nu, găsiți la cutiipostale.ro
(P) Plănuiți schimbări anul acesta? Cutii poștale noi, la comandă sau nu, găsiți la cutiipostale.ro

Efectul de design unitar al cutiilor poștale contează mai mult decât credeți. Este impactul estetic pe care îl are oricine pășește într-o scară de bloc. Așadar, dacă ați observat cutia poștală deteriorată, preferați să o schimbați. Veți fi încântați să descoperiți la Eurometal Box, pe pagina oficială a producătorului o varietate de cutii poștale. În plus, vorbim despre un producător autohton, așadar prețurile sunt încântătoare, rezonabile, căci eliminați intermediarii. Eurometal Box comercializează pe cont propriu ceea ce produce.

Cutii poștale la comandă

În stoc, imediat disponibile sunt cutii postale modulare. Dar dacă ce veți găsi nu este pe placul vostru, fiți pregătiți să vă expuneți preferințele și cei de la Eurometal Box să creeze. Pot fi astfel onorate comenzile speciale de cutii poștale, la comandă, să corespundă total cu o idee pe care o aveți în minte.

Ne dorim mereu să ieșim în evidență cu ceva distinct față de alții, nu-i așa? De ce nu ar fi la fel și când vine vorba despre cutii postale bloc?

Spuneți ce buget aveți, să vă spun ce tip de cutie poștală este potrivită. În varianta economică veți descoperi cutiile poștale perfecte pentru scările de bloc compacte. Când spațiul nu este unul generos, nu are rost să îl aglomerați. Dimensiunile potrivite sunt cele ale cutiilor poștale economice. Au decupaje decorative, dar și practice până la urmă, întrucât poate fi observat dacă există ceva în interior. Deschiderea este de la stânga la dreapta.

Cele standard sau mari sunt realizate de asemenea din tablă decapată, sunt numerotate cu folie adezivă Oracal. Dimensiunile diferă, prețul diferă.

Să ne îndreptăm atenția și spre cele premium sau chiar cele de lux. Acestea din urmă sunt placate cu sticlă vopsită LACOBEL. Să fie oare textura lor lucioasă elegantă motivul pentru care pur și simplu nu ai cum să ignori o așa cutie poștală? Sunt, ce-i drept, alegeri pentru spațiile pretențioase, zone rezidențiale, pentru spații de birouri de asemenea. Puteți alege culoarea dorită. Acestea au deschiderea ușii de jos în sus.

Diversitate de cutii poștale, pentru toate preferințele

Dacă acestea nu vă sunt pe plac, mai aveți de unde alege. Același producător dispune și de varianta cutiilor poștale din inox. În acest caz numerotarea este decupată cu laserul.

Iar în completare, de la aceeași sursă vă puteți alege cutia poștală pentru administrator, avizierul sau chiar și suportul pentru pliante. O scară organizată, cu astfel de produse înseamnă un mod mai plăcut de a face un efort comun alături de ceilalți co-locatari pentru confortul comun pe termen lung. Corespondența ajunge unde trebuie, materialele publicitare au spațiu separat dedicat, iar per total scara de bloc este amenajată estetic și practic.

Interesați de o ofertă de preț? Verificați pagina oficială a producătorului.

Contact:

[email protected]

Strada Farului, Nr.15, Sector 4, București

(P) Topul celor mai romantice flori... ENDURO ATV Season Closing Party (P)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x