Antena Căutare

(P) Vrei o casă inteligentă? Profită de ofertele de Black Friday de la etbm.ro!

Românii se află an de an în căutarea ofertelor de Black Friday pe care le așteaptă cu sufletul la gură. Acum au ocazia să cumpere la preț redus tot ceea ce își doresc și să facă economii substanțiale. Tocmai de aceea etbm.ro are reduceri de Black Friday în fiecare zi din luna noiembrie, la mii de produse.

(P) Vrei o casă inteligentă? Profită de ofertele de Black Friday de la etbm.ro!
(P) Vrei o casă inteligentă? Profită de ofertele de Black Friday de la etbm.ro

Daca iți dorești o casă cu iluminat inteligent profită de reduceri. Pe etbm.ro vei găsi oferte imbatabile la electrice, becuri, sisteme de iluminat clasice sau inteligente și nu numai. Practic, acum iți poți cumpăra tot ce ai nevoie la prețuri mult mai mici astfel încât să-ți transformi casa într-o casă inteligentă.

Becuri inteligente și sisteme de iluminat performante

Folosind becuri LED faci economie substanțială la factura de electricitate, dar ai parte și de un confort vizual maxim. Fie că alegi becuri cu lumină albă caldă sau rece, becuri colorate, pentru o ambianță deosebită, sau becuri reglabile pe instensitati și cu diverse culori, de Black Friday vei face economii substanțiale.

Becurile LED Philips Hue pentru iluminat inteligent premium sunt disponibile într-o gamă largă de forme, dimensiuni și culori, astfel încât să se adapteze nevoilor și preferințelor fiecărui client. Becurile, lămpile, instalațiile și accesoriile inteligente pot fi montate oriunde în casă, dar și în exterior, pentru cei care locuiesc la curte. În plus, pentru iluminatul exterior, adăugarea unor senzori de mișcare pot face adevărate minuni atât în economia energiei cât și pentru propriul confort, nefiind necesar să aprinzi lumina de fiecare dată când ai nevoie de ea, deoarece aceasta se va aprinde singură.

Nu uita, pe etbm.ro poți găsi becuri inteligente și kituri de iluminare inteligentă care vor schimba radical aspectul casei tale. În plus, poți profita de reduceri și pentru a schimba plafonierile, lustrele spoturile sau întrerupătoarele.

De ce să alegi becuri LED inteligente? Daca nu ești convins încă de importanța iluminatului inteligent trebuie să știi că becurile LED Philips Hue te ajută să faci economie la energie, au o durată de viață de 10 ori mai mare decât cea a becurilor obișnuite, emană mai puțină căldură, iar lumina poate fi reglată la intensiatea dorită, astfel încât să ai parte de confort.

Prize, intrerupatoare și accesorii la prețuri promoționale de Black Friday

Electricitatea este esențială într-o locuință. Aici nu contează doar iluminarea ci și prizele, întrerupătoarele și accesoriile care iți fac viața și casa mai frumoase. Prin urmare, de Black Friday etbm.ro are oferte de nerefuzat la produsele Gewiss Chorus, gama de top a cunoscutului producator italian Gewiss.

Cu această ocazie iți poți schimba vechile prize și întrerupătoare cu unele noi, cu design modern astfel încât casa ta să arate perfect. Prizele și întrerupătoarele modulare și aparatajul sunt indispensabile din casele cu aspect modern și iluminare inteligentă.

Pe lângă reducerile consistente de preț de Black Friday, etbm.ro vine în întâmpinarea clienților cu multe alte facilitați. Astfel, dacă plasezi o comandă mai mare de 250 de lei, în limita a 50 de kilograme, beneficiezi de transport gratuit. În plus, dacă nu ești mulțumit de produsele primite le poți returna în termen de 14 zile de la data primirii coletului, iar banii iți vor intra în cont în cel mult 30 de zile. Totul este posibil deoarece etbm.ro pune preț pe a lumina viața clienților!

Sfinții Mihail și Gavril 2021: tradiții și obiceiuri de 8 noiembrie. Acatistul Arhanghelilor și rugăciuni puternice pent... (P) Investiție majoră a Fundației Mereu Aproape pentru Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului din Bucur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x