Antena Căutare

Panică, în Timișoara! Antrenamente cu cuțite, într-un parc plin cu copii

A fost panică ieri după-amiază în Timişoara. Într-un parc din oraş, pe lângă copii, mame şi bunici, şi-a făcut apariţia şi un bărbat dornic de antrenament. Doar că nu îşi exersa talentul la fotbal sau baschet, ci la aruncatul cu cuţitul. Minute în şir a luat la ţintă copacii din zonă, spre disperarea martorilor.

A fost panică ieri după-amiază în Timişoara. Într-un parc din oraş, pe lângă copii, mame şi bunici, şi-a făcut apariţia şi un bărbat dornic de antrenament. Doar că nu îşi exersa talentul la fotbal sau baschet, ci la aruncatul cu cuţitul. Minute în şir a luat la ţintă copacii din zonă, spre

Bărbatul îşi testa abilităţile într-un parc din Timişoara, la doar câteva sute de metri de o şcoală generală şi la câţiva paşi de copiii care alergau liniştiţi, văzându-şi de joaca lor. Un alt bărbat a văzut totul şi a realizat cât de periculoasă e activitatea individului. A anunţat imediat poliţia, care s-a înfiinţat imediat lângă omul înarmat. I-au confiscat imediat cuţitul şi l-au luat la întrebări.

Bărbatul de 56 de ani a recunoscut fără griji fapta şi le-a spus agenţilor că doar exersa pentru acurateţea aruncării. Din fericire, în testele lui nu a fost nimeni rănit. Individul s-a ales cu dosar penal pentru port ilegal de armă albă.

Vezi VIDEO pe observator.tv!

Primăvară capricioasă! Meteorologii anunță prelungirea CODULUI GALBEN de ploi... Scandal în Ploiești, după ce o femeie a transformat spațiul verde în țarc pentru câini...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x