Antena Căutare

Panica la LONDRA! Centrul capitalei britanice a fost zguduit de o explozie puternică

O puternica explozie a creat panica in randul turistilor aflati la cumparaturi pe o strada populara din capitala Marii Britanii.

O puternica explozie a creat panica in randul turistilor aflati la cumparaturi pe o strada populara din capitala Marii Britanii.

Deflagratia s-a produs pe cea mai populara strada de shopping, Oxford Street. Pana acum exista mai multi raniti si nu se stie daca exista persoane decedate. Imediat dupa ce s-a auzit zgomotul puternic in aer s-a ridicat un fum negru, foarte greu de respirat, iar oamenii aflati in apropiere s-au refugiat in magazine, creindu-se panica.

"Au fost momente teribile pe Oxford Street. Explozia a fost urmata de plansete si tipete disperate", sustin martorii aflati la fata locului.

Zvonurile cum ca ar fi un atac terorist nu au fost confirmate inca, iar politistii aflati la fata locului cerceteaza amanuntit.

UPDATE: Politia a declarat ca totul a pornit de la o defectiune la reteaua electrica.

Sursa: Daily Mail

Veste excelentă pentru elevi! Ce oferă statul și cine va beneficia de program. Toată lumea va fi mulțumită!... Horoscopul zilei de 8 septembrie! Berbecii au planuri mari de viitor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x