Antena Căutare

Panică la metroul bucureștean. Cabluri în flăcări și stații pline de fum au panicat călătorii!

Peronul staţiei de metrou Piaţa Victoriei a fost invadat de fum joi dimineaţă, o garnitură de metrou care se deplasa către Piaţa Victoriei fiind si ea plină de fum. Metrorex a explicat că a fost vorba despre "un arc electric în zona unui izolator, cu degajare minoră de fum".

De asemenea, fumul a pătruns şi într-o garnitură de metrou ajunsă în Piaţa Romană.

În staţiile de metrou aflate pe traseu au fost anunţate întârzieri.

Conform relatărilor de pe Facebook, fumul nu provenea din staţie şi nici din tren, iar călătorii au coborât la Piaţa Victoriei.

Călătorii reproşează lipsa comunicării în aces caz, ei nefiind informaţi în legătură cu ce se întâmplă şi cu modul în care ar trebui să acţioneze.

Metrorex a explicat ulterior că "la trecerea unui tren de metrou pe Magistrala 2, s-a produs un arc electric în zona unui izolator, cu degajare minoră de fum".

"Circulaţia trenurilor s-a desfăşurat în condiţii normale. Precizăm că nu a existat în niciun moment vreun pericol de incendiu. Pasagerii au călătorit în siguranţă, singurul inconvenient fiind fumul simţit de aceştia pe o durată scurtă de timp, în mod pasager, la trecerea punctuală prin zona respectivă. Echipele Metrorex au intervenit de urgenţă pentru scoaterea fumului cu ajutorul sistemelor speciale de ventilaţie", au anunţat reprezentanţii Metrorex.

Horoscopul Zilei, 17 august 2017. Astrele ţin cu noi! Unii se îndrăgostesc, alţii au noroc de bani... Nu degeaba luna august e denumită "Secerar" în calendarul popular! Cum va fi vremea în următoarele două săptăm...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x