Antena Căutare

Parlamentul s-a umplut azi de chicoteli și veselie! Copiii i-au vizitat pe aleși: "Zici că suntem pe Arena Națională!"

Aproximativ 1.000 de copii de diverse vârste din București și din țară și însoțitori ai acestora au făcut sâmbătă, până la ora 13.00, un tur al Camerei Deputaților în cadrul celei de-a VIII-a ediții a evenimentului "Porți deschise pentru copii".

Aproximativ 1.000 de copii de diverse vârste din București și din țară și însoțitori ai acestora au făcut sâmbătă, până la ora 13.00, un tur al Camerei Deputaților în cadrul celei de-a VIII-a ediții a evenimentului "Porți deschise pentru copii, scrie Agerpres.

Copiii de vârstă preșcolară până la cea de liceu au putut vizita, astfel, sala de plen a Camerei Deputaților, dar și o serie de săli importante de reuniune ale Palatului Parlamentului: "I.C. Brătianu", "Al.I. Cuza", "Nicolae Iorga", "Nicolae Bălcescu", Galeria de onoare, sala de plen, cabinetul președintelui Camerei Deputaților și sălile "Spiru Haret" și "I.G. Duca".

Majoritatea copiilor nu au ratat prilejul de a se imortaliza într-o fotografie, făcută cu telefonul mobil sau cu aparatul foto, ipostazele preferate fiind în sala de plen a Camerei Deputaților sau în biroul președintelui Camerei, Liviu Dragnea.

Cei mici au fost uimiți de sala de plen a Camerei Deputaților și că apar pe ecranul amplasat în încăpere. "Uite, apărem la televizor!", a spus un băiețel. "O să mă vadă și mami! Mi se pare foarte, foarte frumos aici!", a afirmat entuziasmată o fetiță. "Cât de mare e camera?! Zici că suntem pe Arena Națională!", a mai spus un băiețel.

Unii dintre micuți au fost curioși să afle unde este biroul președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, pe care l-au confundat cu Klaus Iohannis. Despre ceea ce fac parlamentarii când sunt la serviciu, mulți dintre copii au spus că nu știu ce fac, dar că și-ar dori să fie mai conștiincioși, să dea alocații mai mari și închisoare pe viață pentru hoți, să se ocupe de cei defavorizați.

"Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, am hotărât să existe doar veselie, jocuri, zâmbete și bucurie printre copii. De aceea, toți copiii trebuie să aibă vacanță infinită, să primească ciocolată și înghețată încă de la micul dejun, să petreacă cât mai mult timp în parcuri și cu prietenii lor. Nu vor mai exista teme și singura datorie a copiilor va fi aceea de a se juca în voie, de a se culca și a se trezi la ce oră vor. Părinții trebuie să respecte această hotărâre și să își sprijine copiii în toate jocurile și activitățile în care aceștia se implică", prevede "hotărârea" semnată de cei mici.

Sursa foto: Parlamentul Romaniei Camera Deputatilor Pagina Oficiala

Schimbări la examenul de Bacalaureat. Elevii de la liceele tehnologice ar putea opta pentru Bacalureatul tehnic... Traficul bucureştean determină false cutremure. Specialiştii spun că aparatele sunt date peste cap...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x