Antena Căutare

Patru tineri au murit, iar altul este rănit, după ce au intrat cu maşina într-un stâlp! Supraviețuitorul: ”Veneam de la o petrecere, eram băuţi!”

Patru tineri cu vârste între 18 şi 36 de ani au murit, iar altul de 16 ani a fost rănit, în noaptea de duminică spre luni, într-un grav accident rutier produs în Bistriţa-Năsăud, unde şoferul de 18 ani al unui autoturism BMW înmatriculat în Italia a pierdut controlul volanului, maşina izbindu-se de un stâlp de electricitate.

Patru tineri cu vârste între 18 şi 36 de ani au murit, iar altul de 16 ani a fost rănit, în noaptea de duminică spre luni, într-un grav accident rutier produs în Bistriţa-Năsăud, unde şoferul de 18 ani al unui autoturism BMW înmatriculat în Italia a pierdut controlul volanului, maşina izbindu-se de un stâlp de electricitate.

Accidentul a avut loc la ieşirea din localitatea Telciu spre Fiad şi a fost anunţat prin 112 la ora 00.32, iar la faţa locului au fost trimise două echipaje SMURD, un echipaj de descarcerare şi două echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Bistriţa-Năsăud, au anunţat reprezentantii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud, citaţi de timponline.ro.

Potrivit sursei citate, iniţial au fost anunţate trei victime rămase încarcerate într-un autoturism care a intrat într-un stâlp de electricitate de pe marginea şoselei, dar echipajele de intervenţie au găsit cinci victime încarcerate, dintre care patru erau inconştiente.

"Cele patru victime, cu vârste cuprinse între 18 şi 36 de ani, au fost scoase şi predate echipajelor medicale. Două dintre ele aveau leziuni incompatibile cu viaţa, iar pentru celelalte două au fost începute manevrele de resuscitare. Din păcate, după mai bine de 45 de minute de aplicare a manevrelor de resuscitare, echipajele medicale au fost nevoite să constate decesul celor patru victime, la locul accidentului. A cincea victimă, un tânăr în vârstă de 16 ani, a fost scos prin luneta autoturismului, conştient, cu leziuni şi traumatisme, mai ales în zona membrelor inferioare. Echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD l-a transportat la UPU SMURD Bistriţa pentru investigaţii medicale suplimentare”, a precizat ISU Bistriţa-Năsăud.

Intervenţia echipajelor de salvatori a fost îngreunată de faptul că stâlpul şi firele de electricitate rupte în urma impactului au căzut pe caroseria autoturismului şi pe şosea.

Singurul supraviețuitor: un tânăr de 16 ani

Potrivit Mesagerul de Bistriţa-Năsăud, maşina implicată în accident era un BMW înmatriculat în Italia şi condus de un tânăr de 18 ani din Sighet.

”Veneam de la o petrecere, eram băuţi. Nu-mi amintesc cum ne-am izbit de stâlp…”, a spus tânărul de 16 ani care a scăpat cu viaţă.

Cele patru persoane care au murit în accident sunt şoferul de 18 ani, alături de alţi trei tineri din Telciu, cu vârste cuprinse între 18 şi 36 de ani.

Sursă: news.ro

După Paște, avem parte de vreme rea! Cod galben de vânt puternic în cinci judeţe... Un desert au mai mâncat și Ambulanța au chemat! Peste 1.000 de apeluri numai în Capitală, în prima zi de Paşti!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x