Antena Căutare

PENSII 2018. Pensiile cresc din nou! Ce pensionari vor primi mărirea

Lia Olguța Vasilescu a anunțat o nouă mărire a pensiilor! Totul, după ce de la 1 iulie, punctul de pensie a urcat la 1.100 de lei.

PENSII 2018. Pensiile cresc din nou! Ce pensionari vor primi mărirea Galerie
cresc pensiile

Lia Olguța Vasilescu a anunțat o nouă mărire a pensiilor! Totul, după ce de la 1 iulie, punctul de pensie a urcat la 1.100 de lei.

În plus, ministrul Muncii a precizat că cei care au făcut facultatea, masteratul și doctoratul la cursuri de zi, precum și cei care au efectuat stagiul militar, vor beneficia de un avantaj. Perioadele de studii și armata vor fi considerate vechime în muncă.

Potrivit Liei Olguța Vasilescu, pensiile vor crește din nou, de la primăvară. Punctul de pensie va urca la 1.250, de la 1.100 cât e acum, de la 1 iulie.

”Vor urma și o serii de corecții. Se va pune armata, masteratul și facultatea care a fost făcută la cursuri de zi, precum și doctoratul. Ministerul Muncii nu poate să lucreze pe pensiile militarilor și polițiștilor, care sunt pensii speciale. Acestea sunt în grija MAPN și MAI, care au în subordine casele de pensiile ale militarilor și polițiștilor. Aceștia au pensii decente și vom face ca și ceilalți pensionari să aibă pensii decente.", a precizat Lia Olguța Vasilescu.

Ministrul a anunțat că Legea Pensiilor va fi votată la sfârșitul acestui an.

sursa: observatorulph.ro

A FOST CUTREMUR! Un nou sesim a avut loc în România în această dimineață!... Accident CUMPLIT la Brașov! O femeie a murit și alte două persoane au ajuns la spital, după ce patru mașini s-au ciocnit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x