Antena Căutare

Percheziţii ale poliţiştilor din Călăraşi şi Germania, la persoane suspectate că au comis aproape 250 de furturi din locuinţe şi firme

Poliţişti din Călăraşi, împreună cu poliţişti din cadrul Poliţiei Bayreuth (Germania), fac, miercuri, şapte percheziţii domiciliare la persoane bănuite de comiterea a aproape 250 de furturi din locuinţe şi firme din Germania.

Poliţişti din Călăraşi, împreună cu poliţişti din cadrul Poliţiei Bayreuth (Germania), fac, miercuri, şapte percheziţii domiciliare la persoane bănuite de comiterea a aproape 250 de furturi din locuinţe şi firme din Germania.

Potrivit Poliţiei Române, poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale Călăraşi, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi şi a unui procuror german, împreună cu poliţişti din cadrul Poliţiei Bayreuth - Germania, fac, miercuri, şapte percheziţii în judeţul Călăraşi.

"Sunt vizate locuinţele unor persoane bănuite că, începând cu anul 2017 şi până în prezent, ar fi săvârşit 246 de infracţiuni de furt din locuinţe şi societăţi comerciale pe teritoriul Germaniei", arată sursa citată.

Poliţiştii vor pune în aplicare 4 mandate de aducere, iar la finalizarea percheziţiilor, persoanele bănuite de săvârşirea infracţiunilor vor fi duse la audieri, urmând a fi propuse măsuri legale prin unitatea de parchet.

La activităţi participă poliţişti din cadrul structurilor de investigaţii criminale, ordine publică, criminalistică şi luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, precum şi poliţişti din cadrul Poliţiei Bayreuth.

Sursa : news.ro

Un nou caz de dispariție! O tânără de 17 ani din Ploiești nu s-a mai întors acasă după școală. Ultima dată a fost văzută... Un elev a ajuns la spital după ce a escaladat zidurile școlii! Acesta a rămas pe afară și voia să intre la ore...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x