Antena Căutare

Perfecțiunea nu există! Un robot din Scoția a fost concediat! El nu le-a oferit clienților îmbrățișări

Perfecțiunea nu există! Asta ne-o demonstrează chiar un robot. Și cine s-a gândit că un robot n-ar fi perfect? Ei bine, treaba stă altfel. Un robot angajat într-un magazin din Scoția a fost concediat, după doar o săptămână de muncă

Perfecțiunea nu există! Asta ne-o demonstrează chiar un robot. Și cine s-a gândit că un robot n-ar fi perfect? Ei bine, treaba stă altfel. Un robot angajat într-un magazin din Scoția a fost concediat, după doar o săptămână de muncă.

Proprietarul magazinului au spus că robotul Fabio ar fi trebuit să ajute clienții, dar lucrurile nu s-au desfășurat conform planului.

Robotul era programat să ofere clienților indicații, complimente sau chiar îmbrățisări, dar mulți dintre aceștia s-au plâns de interacțiunea cu Fabio.

“Am crezut că robotul va fi un plus pentru magazin. De asemenea, am vrut să le arătăm clienților că suntem mereu deschiși să facem ceva nou, dar se pare că lucrurile n-au mers bine. Am primit plângeri că Fabio nu înțelege mesajele și că uneori dă indicații greșite, așa că a trebuit să renunțăm la el.”, a declarat Elena Margiotta, proprietara magazinului.

Sursa - Virgin Radio

Elev de 17 ani, bătut, la şcoală, de cinci tineri. Au așteptat pauza și l-au luat direct din clasă. Părinții au fost che... Vremea. Vor fi DOUĂ SĂPTĂMÂNI UNICE în istoria meteorologiei din România. Iarna asta nu-i ca celelalte!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x