Antena Căutare

Peste două sute de mii de oameni au trecut pe la moaștele Sfintei Parascheva în ultimele zile! Unii au așteptat chiar și 16 ore! Mai bine de 500 de persoane au cedat de la oboseală!

S-a încheiat ultima zi de pelerinaj la moaştele Cuvioasei Parascheva. Cei peste 200 de mii de credincioşi veniţi din toate colţurile ţării au pornit în lungul drum spre casă.

S-a încheiat ultima zi de pelerinaj la moaştele Cuvioasei Parascheva. Cei peste 200 de mii de credincioşi veniţi din toate colţurile ţării au pornit în lungul drum spre casă.

Au aşteptat şi 16 ore pentru a se închina la raclă. Şi mai lungă a fost şederea celor care i-au păzit zi şi noapte. Aproximativ 500 de oameni au fost doborâţi de aşteptare, iar echipele de medici au intervenit imediat.

Viorel Mihăilă vine de 21 de ani, în fiecare octombrie, la Iași, la Cuvioasa Parascheva. Un singur an a lipsit, atunci când a făcut nuntă.

Cea mai puternică rugăciune către Sfânta Parascheva face adevărate minuni! Ce trebuie să rostești ca să ai liniște în casă și în suflet!

Ca ea mai sunt poate mii de credincioși pe care nici distanța până la Iași și nici orele multe de așteptare nu sunt obstacole.

Urmărește clipul video de mai sus ca să afli mai multe detalii despre acest subiect.

S-a decis pedeapsa pentru Luigi Boicea, adolescentul din Craiova care pregătea un atac terorist în România!... Horoscopul zilei de 16 octombrie! Berbecii sunt cheltuitori astăzi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x