Antena Căutare

Ploile din ultimele ore au făcut PRĂPĂD! Zeci de gospodării sunt INUNDATE

Ploile au pus din nou stăpânire peste țară. Aversele abundente din ultimele ore au făcut pagube în mai multe localități, 20 de gospodării din municipiul Sibiu şi comuna Şelimbăr fiind inundate.

Ploile au pus din nou stăpânire peste țară. Aversele abundente din ultimele ore au făcut pagube în mai multe localități, 20 de gospodării din municipiul Sibiu şi comuna Şelimbăr fiind inundate.

"Apă Canal Sibiu SA a fost sesizată în 15 cazuri privind inundarea subsolurilor unor imobile din municipiul Sibiu şi comuna Şelimbăr. Majoritatea erau din zona Lazaret şi Rampa Ştefan cel Mare. Toate solicitările au fost soluţionate de două echipaje cu autospeciale de evacuat apa", a anunţat purtătorul de cuvânt al SC Apă Canal SA Sibiu, Thomas Roth.

Pompierii au scos apa din alte cinci curţi şi case din Sibiu şi Şelimbăr.

"Pompierii din cadrul Detaşamentului Sibiu au intervenit în cursul nopţii trecute pentru evacuarea apei, acumulată din precipitaţii, din două subsoluri, o bucătărie şi o curte, pe străzile Iezer, Dorobanţi, Turgheniev, Zorilor şi Rampei din municipiul Sibiu. În localitatea Şelimbăr, str. M. Viteazu, Serviciul voluntar a acţionat pentru evacuarea apei dintr-o pivniţă", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Ramona Nistor.

Potrivit sursei citate, pompierii au scos apa din curţile oamenilor cu trei autospeciale şi trei motopompe.

A fost cutremur! România s-a zguduit în această dimineață!... Împușcături în plină stradă! Un bărbat de 31 de ani a ajuns la spital cu mai multe plăgi. Poliţiştii fac cercetări pentr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x