Antena Căutare

Povestea Georgianei, nepoata eroină, care a renunțat la studii pentru a-și îngriji bunica: "Nu pot să o las la azil. Ea m-a crescut, după ce mama m-a abandonat"

I-au dat viață, apoi au abandonat-o în grija bunicii fără să le pese dacă are sau nu ce mânca și nici dacă fata va putea vreodată să-și îndeplinească visul.

I-au dat viață, apoi au abandonat-o în grija bunicii fără să le pese dacă are sau nu ce mânca și nici dacă fata va putea vreodată să-și îndeplinească visul, acela de a deveni procuror.

Cu toate acestea, Georgiana a încercat să fie puternică, să-şi ţină bunica în viaţă cu orice preţ, dar acum când ştie că amândouă ar putea ajunge pe drumuri, parcă nu mai are forţă să lupte.

Imaginile pe care le-a văzut au bulversat-o.

E casa părintească a Georgianei, eroina de 20 de ani care se zbate să-şi ţină bunica în viaţa. O casă mică, dărăpănată, fără lumină şi fără căldură. La prima vedere, ai putea spune chiar că acolo nu locuişte nimeni. Ei bine, lucrurile nu stau aşa. Acolo stau părinţii fetei. Cei care au adus-o pe lume, dar care au preferat să o dea. Deși prin venele Georgianei curge acelaşi sânge ca prin venele lor, părinţii au o explicaţie simplă pentru gestul lor.

Ce fel de oameni sunt ăștia? Revoltă după ce părinții îmbrăcați bine, cu căciuli și fulare, și-au scos copiii afară, la ... Astăzi este o mare sărbătoare religioasă pentru români. Tu le-ai spus "La mulţi ani" celor dragi?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x