Antena Căutare

Povestea uluitoare a băiețelului care NU TRANSPIRĂ NICIODATĂ

Pare un copil absolut normal. Dar soarele îl poate ucide în orice clipă. Un băieţel de patru ani şi jumătate din Făgăraş suferă de o afecţiune rară. S-a născut fără glande sudoripare, adică nu transpiră niciodată. Boala îi afectează şi oasele. Are o singură măsea iar părul abia îi creşte.

Pare un copil absolut normal. Dar soarele îl poate ucide în orice clipă. Un băieţel de patru ani şi jumătate din Făgăraş suferă de o afecţiune rară.

S-a născut fără glande sudoripare, adică nu transpiră niciodată. Boala îi afectează şi oasele. Are o singură măsea iar părul abia îi creşte.

Căldura îi poate fi oricând, fatală. Părinţii au ajuns cu el la medic când au văzut că nu-i cresc dinţii. Şi nici părul. Aşa au aflat că băiatul lor suferă de o afecţiune extrem de rară. Există doar două cazuri în România. Şi în jur de 7000, în întreaga lume.

Detalii și imagini, pe observator.tv!

Orașul cu UN SINGUR ELEV la BAC! "Aspirantul" a fost păzit de trei poliţişti, cinci profesori şi două asistent... O plantă a fost REDESCOPERITĂ în România, după mai bine de un SECOL...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x