Antena Căutare

Premierele ”Super Neatza cu Răzvan şi Dani”, ”Hello Chef” și ”Splash! Vedete la apă”, de la Antena 1, lider de audiență

Încă de la primele ore ale dimineții de duminică, telespectatorii Antena 1 au fost alături de super echipa Super Neatza cu Răzvan şi Dani, iar pe parcursul zilei au rămas aproape de programele îndrăgite. Revederea cu chef Blenche într-un nou sezon Hello Chef, dar și o nouă ediție Splash! Vedete la apă au fost motiv de bună dispoziție pentru cei de acasă, care au urmărit in număr foarte mare programele Antena 1.

echipa de la super neatza cu razvan si dani la premiera pe tv la antena 1 Galerie
Încă de la primele ore ale dimineții de duminică, telespectatorii Antena 1 au fost alături de super echipa Super Neatza cu Răzvan şi Dani, iar pe parcursul zilei au rămas aproape de programele îndrăgite | Antena 1

Liderul de necontestat al dimineților a revenit în forță, ieri, la Antena 1, când prima ediție din cel mai recent sezon Super Neatza cu Răzvan şi Dani a fost în topul preferințelor celor de acasă. Astfel, în intervalul 09:59–13:00, emisiunea s-a impus ca lider detaşat de audienţă, pe toate categoriile de public.

La nivelul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 si 49 de ani emisiunea a înregistrat o medie de 2 puncte de rating şi 13.9% cota de piaţă, în vreme ce Pro Tv se clasa pe locul al doilea cu 1.6 puncte de rating și 10.7% cotă de piață.

Şi la oraşe, prima ediție din nou sezon Super Neatza s-a impus ca lider detaşat de audienţă, cu un rating mediu de 2.7 puncte şi 12.7% cota de piaţă, pe locul secund clasându-se România Tv cu o medie de 1.7 puncte de rating și 7.8% cota de piață.

Și la nivelul întregii populații a țării show-ul a fost prima opţiune a telespectatorilor, cu o audiență medie de 2.4 puncte de rating și 10.7% cota de piață.

Cum a revenit Super Neatza cu Răzvan și Dani la Antena 1

Super echipa Super Neatza cu Răzvan şi Dani s-a întors din vacanță direct într-o atmosferă de petrecere cu ocazia aniversării lui Florin Ristei. Iubita sa, Naomi Hedman, nu a lipsit de la petrecere, iar mama acesteia, Winnie, i-a surprins cu o intervenție prin videocall, moment bun pentru ca cei doi să își facă, mai în glumă, mai în serios, și planuri de nuntă.

Așadar, sărbătoritul zilei s-a simțit în largul său făcând ceea ce iubește mai mult – a cântat alături de finalistul X Factor Adrian Petrache, dar și alături de colega sa, Ilona Brezoianu. Noul sezon Super Neatza cu Răzvan și Dani continuă în atmosfera de vacanță la Therme în fiecare zi de luni până vineri, de la ora 8.00 și până la ora 12.00, la Antena 1, iar duminică, de la ora 10.00.

Premiera Hello Chef, lider de audiență la Antena 1

Premiera celui mai nou sezon Hello Chef, proiect de cooking difuzat în fiecare duminică, de la 14:00, la Antena 1 s-a impus ca lider de audienţă pe publicul comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani. Astfel, emisiunea ce aduce laolaltă săptămânal în bucătărie un chef – Roxana Blenche, un tehnician nutriţionist - Iuliana Dabija, dar şi o vedetă a înregistrat, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani 1.8 puncte de rating şi 11.5% cota de piaţă, poziţia secundă fiind ocupată de programul oferit atunci de Pro TV, cu 1.6 puncte de rating şi 10.2% cota de piaţă.

Splash! Vedetă la apă, lider detașat de audiență

Telespectatorii au urmărit în număr foarte mare şi prestaţiile celei mai noi serii de concurenţi Splash! Vedete la apă, cea de-a patra ediţie a show-ului de la Antena 1 impunându-se ca lider detaşat de audienţă, pe toate categoriile de public. Gabriela Cristea, Roxana Nemeș, Emy Alupei, Cătălin Rizea, Gabi Toader și Edi Stancu sunt curajoșii care și-au testat limitele, seara trecută, la Splash! Vedete la apă, la Antena 1.

Conform datelor oferite de Kantar Media, cea de-a patra ediţie Splash! Vedete la apă, difuzată în intervalul 19.58-23:09, a condus topul audienţelor la nivelul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 si 49 de ani cu o medie de 6.6 puncte de rating şi 21.9% cota de piaţă, în vreme ce Pro Tv se clasa pe locul al doilea cu 5.5 puncte de rating și 18.4 % cotă de piață. Şi la oraşe, premiera Splash! Vedete la apă s-a impus ca lider detaşat de audienţă, cu un rating mediu de 7.6 puncte şi 19% cota de piaţă, Pro Tv clasându-se şi de această dată pe locul al doilea, cu o medie de doar 4.1 puncte de rating și 10.2% cota de piață.

Și la nivelul întregii populații a țării show-ul a fost prima opţiune a telespectatorilor, cu o audiență medie de 7.4 puncte de rating și 18.2% cota de piață, Kanal D ocupând locul al doilea cu 4.8 puncte de rating și 11.7% cota de piață. În minutul de aur, 22:10, peste 1.2 milioane de telespectatori la nivelul întregii ţări urmăreau cel mai răcoritor show al verii, la Antena 1.

Ce concurenți vor face show la următoarea ediție Splash! Vedete la apă

A fost o seară plină de adrenalină la Splash! Vedete la apă! Dacă pe unii dintre concurenţi platformele înalte de până la 10 metri nu i-au intimidat deloc, cum a fost cazul lui Cătălin Rizea sau cel al lui Edi Stancu, pe alţii i-au copleşit.

I s-a întâmplat Gabrielei Cristea, care, din cauza emoţiilor foarte mari a refuzat să sară în timpul competiţiei. Nici Edi Stancu nu a putut capitaliza o săritură în cadrul competiţiei, deoarece chiar în ziua filmării, acesta s-a accidentat în timpul antrenamentelor.

Sâmbătă și duminică, de la 20.00, la Antena 1, noi artiști și sportivi curajoși își vor testa limitele după ce s-au pregătit alături de unii dintre cei mai cunoscuți antrenori din România, totul pentru ca prestațiile lor să fie de excepție. Jador, Milu, Blaze, Maria Ilioiu, Elena Ionescu, Doiniţa Oancea, Riki, Matias, Marian, Raluca Podea, Adriana Bahmuţeanu şi Sandy sunt cei care vor intra de această dată în competiție.

Cum se vor descurca aceștia și ce note vor primi din partea celor patru jurați, cei de acasă pot afla începând de sâmbătă și duminică, de la 20.00, la Antena 1.

Ce trebuie să știe persoanele vaccinate care se infectează cu Delta. Medicul Valeriu Gheorghiță a venit cu explicații... Noi condiţii pentru românii care vor să intre în Bulgaria. MAE explică de ce documente avem nevoie de la 1 septembrie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x