Antena Căutare

Primăria Capitalei va sponsoriza şi în 2017 construcţia Catedralei Mântuirii Neamului. Cât plătesc bucureştenii pentru noul lăcaş

Primăria Capitalei va sponsoriza şi în 2017 construcţia Catedralei Mântuirii Neamului

Primăria Capitalei va sponsoriza şi în 2017 construcţia Catedralei Mântuirii Neamului

Documentul a fost făcut public şi, din cele aproximativ cinci miliarde de lei, 62 de milioane vor costa noile dotări din spitale, iar două miliarde de lei vor fi folosite pentru tramvaie şi autobuze noi.

Bugetul pe anul 2017 a fost deja pus în dezbatere publică. Potrivit documentului, primăria va avea la dispoziţie peste 5,2 miliarde de lei, adică, aproximativ 1,1 miliarde de euro. Cei mai mulţi bani vor fi cheltuiţi pe dotarea spitalelor, îmbunătăţirea transportului în comun, dar şi pentru consolidarea imobilelor cu risc seismic.

Destui bani vor ajunge în acest an şi la biserici: 55 de milioane de lei, mai exact, adică 1% din bugetul total.

Catedrala Mântuirii Neamului va primi, din nou, cei mai mulţi bani. Construcţia va fi sponsorizată cu 15 milioane de lei. Suma e cu 10 milioane de lei mai mică faţă de anul 2016.

Așa arată durerea! Imagini sfâșietoare la înmormântarea Daliei, tânăra ÎMPUȘCATĂ de iubitul său: „Pruncule, ce i-ai făcu... El este ROMÂNUL căruia trebuie să-i mulțumească toată planeta! A oprit o CATASTROFĂ!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x