Antena Căutare

PRIMELE TEORII ALE CONSPIRAȚIEI după moartea patronului Hexi Pharma: „Este cusut cu ață albă acest deces. Era un martor-cheie!”

După anunțul morții lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma au apărut și primele teorii ale conspirației. Zeci de mesaje postate de internauți care pun la îndoială faptul că bărbatul s-a sinucis. Potrivit internauților, Condrea ar fi fost ajutat să moară. 

După anunțul morții lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma au apărut și primele teorii ale conspirației. Zeci de mesaje postate de internauți care pun la îndoială faptul că bărbatul s-a sinucis. Potrivit internauților, Condrea ar fi fost ajutat să moară.

„Hmm, cam cusut cu ață albă acest deces! A murit accidental, a ținut cu tot dinadinsul să moară, sau a fost ajutat să părăsească această lume? Sunt multe necunoscute!”, a scris un internaut, după ce altul a postat o știre despre moartea lui Condrea.

„Indiferent ce anchetă se face mortul nu mai poate vorbi: cine este creierul afacerii, unde sunt banii, cum este alcătuită rețeaua. Nu putea lucra singur și fără acordul serviciilor și al managerilor de spital”, a scris altul.

”Așa se iese din afaceri atât de murdare. Era un martor-cheie care ar fi tras după el la bulău pe mulți: politicieni, smecheri din sănătate, businessmani, e vorba de mult prea mulți bani și de mult prea multe cadavre călcate în picioare, ca să se termine totul cu Condrea asta!” , este comentariul postat de un alt român pe Facebook.

„A fost ajutat să moară!”, a conchis un alt internaut extrem de învelșunat.

Prima ipoteză a anchetatorilor: sinucidere

Patronul firmei Hexi Pharma Dan Condrea a murit, duminică seara, în urma unui grav accident de maşină pe un drum din judeţul Ilfov, au declarat surse din rândul Poliţiei Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, şi-a pierdut viaţa, duminică seară, într-un accident rutier petrecut în judeţul Ilfov, pe drumul ce leagă localităţile Buftea de Corbeanca, anunţă surse din rândul poliţiştilor.

Potrivit acestora, accidentul a fost anunţat în jurul orei 19.30 iar anchetatorii nu exclud varianta ca patronul Hexi Pharma să se fi sinucis, deoarece la faţa locului nu s-au găsit urme de frânare.

Laura, fosta soţie a lui Dan Condrea: "Dacă e sinucidere, l-au împins să facă asta!"... Filmul morţii suspecte a lui Dan Condrea! A fost sinucidere sau înscenare?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x