Antena Căutare

Primii pași pentru a deveni bogat. Cinci moduri în care poţi să investești 30 de lei

Bill Gates și-a început afacerea într-un garaj și a ajuns cel mai bogat om din lume, iar co-fondatorul Intel, Andry Grove, a emigrat în America având la el doar câteva zeci de dolari. În prezent, Grove are o avere de peste 400 de milioane de dolari, conform publicației Forbes.

Primii pași pentru a deveni bogat. Cinci moduri în care poţi să investești 30 de lei
| pixabay.com

Bill Gates și-a început afacerea într-un garaj și a ajuns cel mai bogat om din lume, iar co-fondatorul Intel, Andry Grove, a emigrat în America având la el doar câteva zeci de dolari. În prezent, Grove are o avere de peste 400 de milioane de dolari, conform publicației Forbes.

Acestea sunt doar două dintre sutele de persoane care și-au construit adevărate imperii financiare, pornind de la câțiva dolari.

Nici o sumă nu este prea mică pentru a o investi, trebuie doar să știi cum să folosești fiecare ban pe care îl ai în buzunar.

Iată în ce ai putea investi 30 de lei:

  1. Deschide un site

Epoca blogging-ului generalist a apus de mult, iar singurii bloggeri care scriu despre orice sunt fie bloggerii care activează de aproape un deceniu în această industrie, fie vedetele care se bucură, deja, de un mare capital de imagine și își transformă fanii în cititori. Singurele bloguri care îți pot asigura succesul sunt cele de nișă. Însă, cu doar 50 de lei, poți pune bazele unui viitor magazin online și poți achiziționa o aplicație de e-commerce. Acesta poate fi primul pas pentru o investiție care te-ar putea îmbogăți.

  1. Protejează gadgeturile costisitoare

Ai cheltuit sute de lei pentru o tabletă sau un smartphone de ultimă generație și ai privit achiziția nu doar ca pe o acțiune firească a unui om pasionat de tehnologie, ci și ca pe o investiție. Este timpul să duci investiția mai departe și să te asiguri că te vei bucura de telefonul mobil și peste un an. Protejează-l cu o husă special concepută pentru modelul pe care îl deții, mai ales că o poți comanda online, după cum vedem pe gsmnet.ro.

  1. Plătește-ți datoriile

Uneori, cea mai bună investiție pe care poți s-o faci este să-ți plătești datoriile cât mai repede cu putință. Rostogolirea datoriilor de la o persoană la alta și de la o lună la alta devine din ce în ce mai păguboasă și te împiedică să știi pe câți bani poți conta într-un anumit moment foarte important pentru viitorul tău.

  1. Investește în relația de cuplu

Poate să pară bizar, însă relația de cuplu reprezintă una dintre cele mai serioase „investiții” pe care le poți face în decursul vieții. Fă-i partenerului sau partenerei tale o surpriză plăcută, invită-ți jumătatea la o cină romantică în oraș și arată că îți pasă. Vei câștiga alături de tine o persoană capabilă să facă tot ce-i stă în putere pentru a-ți fi alături.

  1. Întreține-ți hobby-ul

Un om care nu are o pasiune este un om care nu va avea niciodată energie să pună pe picioare o afacere sănătoasă și foarte profitabilă. Toți oamenii bogați au grijă de pasiunile lor și sunt dispuși să cheltuiască pentru ele sume importante de bani. Evită frustrările și investește în pasiunea ta. Un om pasionat este un om fericit, iar un om fericit poate deveni oricând un om de succes.

Foto: pixabay.com

Codul galben de ninsori a fost PRELUNGIT! Se vor înregistra ninsori în peste 20 de judeţe... Românii din străinătate ar putea primi 500 de euro lunar dacă se întorc în ŢARĂ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x