Antena Căutare

Problemele sentimentale îşi spun cuvântul şi astăzi în viaţa Racilor. Horoscopul zilei, 22 ianuarie

Berbecii au parte de o zi excelentă, din punct de vedere al comunicării. Le este indicat să îşi folosească toate armele pentru a avea parte de succes.

Berbecii au parte de o zi excelentă, din punct de vedere al comunicării. Le este indicat să îşi folosească toate armele pentru a avea parte de succes.

Este posibil ca Taurii să întâmpine probleme pe plan sentimental sau în relaţiile cu cei apropiaţi. Nu ar trebui să se implice în certuri sau discuţii în contradictoriu.

Se anunţă o zi bună pe plan sentimental pentru Gemeni. Astăzi au parte de surprize romantice şi de discuţii profunde.

Problemele sentimentale îşi spun cuvantul şi astăzi în viaţa Racilor. Resimt o stare de melancolie, aşa că ar trebui să pună mâna pe telefon şi să sune persoana de care le este dor.

Leii ar trebui să îşi ia mai în serios responsabilităţile. Sunt apreciaţi de către cei din jur, însă asta nu înseamnă că se pot culca pe o ureche.

Pentru Fecioare este o zi perfectă pentru o ieşire cu prietenii! Sunt foarte bine dispuşi, iar toate le merg conform planului.

Balanţele au o zi pe cât de plină, pe atât de bună. Au parte numai de reuşite, atât pe plan relaţional, cât şi în carieră. Le este recomandat să profite de ceea ce li se întâmplă.

Se anunţă o zi neobişnuită pentru Scorpioni. Astăzi tratează orice problema lejer şi nu prea iau lucrurile în serios. Este posibil ca asta să le creeze ceva discuţii cu partenerul de viaţă.

Astăzi vă veţi da seama de un lucru important, la care tot vă gândeaţi de ceva timp, nativi Săgetător. Ziua de azi aduce lumină în gândurile voastre.

Din păcate, în cursul dimineţii, Capricornii nu îşi prea găsesc locul şi nu se simt în largul lor. Însă nu ar trebui să îşi facă griji! La finalul zilei vor privi lucrurile dintr-o perspectivă diferită!

Astazi, Vărsătorii sunt în topul zodiacului când vine vorba de relaxare. Au o stare extrem de calmă şi cei din jur îi apreciază pentru acest lucru.

Iar Peştii visează la performanţă. Este posibil să întâlnească o persoană alături de care să desfăşoare o activitate de care erau interesaţi de ceva timp.

UPDATE: 15 israelieni, un italian şi un bulgar, printre victime / Incediu puternic în club Bamboo. 38 de persoane rănit... Catastrofă feroviară! Peste 36 de morţi şi 50 de răniţi într-un accident din estul Indiei. Un tren a deraiat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x