Antena Căutare

Profeții crunte despre soarta României, făcute chiar de Arsenie Boca! Se întâmplă deja!

Părintele Arsenie Boca a făcut numeroase profeții despre viitorul României și despre încercările la care vor fi supuși creștinii.

Părintele Arsenie Boca a făcut numeroase profeții despre viitorul României și despre încercările la care vor fi supuși creștinii.

Sfântul Ardealului a vorbit despre vremurile ce vor urma, iar cei care l-au cunoscut susțin că previziunile se vor adeveri.

„Îmi pare rău de voi că sunteți slăbiți de credință. Veți cădea din cauza fricii. Frica-i de la diavol; nu vă fie frică, pentru a vă salva sufletele.

Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt îngăduite de Dumnezeu, care este tovarășul de drum al fiecăruia, de la naștere până la moarte”

Arsenie Boca a făcut numeroase profeții despre România

Se spune că părintele a anunțat împovărarea cu taxe și împozite pe care o trăim astăzi și a vorbit despre schimbările cu privire la instituțiile statului.

Motivul uluitor pentru care Arsenie Boca nu este declarat sfânt de către Biserică! Adevărul a ieșit la iveală!

„Vor cădea și cei aleși. Îmi pare rău că sunteți cei de pe urmă. Vă vor cerne. Vor pune impozite, taxe și alte îngrădiri. Vor lua totul!”

Urmărește clipul video postat de cei de la Antena Stars pentru a vedea ce profeții a făcut Antena Stars.

„Blue monday” a venit. Astăzi este cea mai tristă zi a anului!... ALERTĂ ANM: Ger în majoritatea regiunilor începând de luni noapte până joi; temperaturile pot scădea la minus 20 grade...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x