Antena Căutare

Prognoza meteo pentru weekend: Vremea devine instabilă iar temperaturile scad

Vineri vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil cu unele înnorări şi pe arii restrânse ploi de scurtă durată în zona Carpaţilor Meridionali şi în cea deluroasă a Munteniei şi a Olteniei.

Vineri vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil cu unele înnorări şi pe arii restrânse ploi de scurtă durată în zona Carpaţilor Meridionali şi în cea deluroasă a Munteniei şi a Olteniei.

Seara, instabilitatea atmosferică va fi în creştere în vestul extrem al ţării unde local fi averse, descărcări electrice şi intensificări ale vântului ce pot lua şi aspect de vijelie. Vor fi condiţii de grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 şi 32 de grade.

În Capitală, dimineaţa 13...15 grade. Pe parcursul zilei vremea va fi frumoasă, cu cer variabil. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 27...28 de grade.

La munte pe parcursul zilei vremea va fi în general frumoasă; cerul va fi variabil cu unele înnorări şi pe arii restrânse ploi de scurtă durată în zona Carpaţilor Meridionali. Începând de seară, gradul de instabilitate atmosferică va fi în creştere şi vor fi intervale în care înnorările se vor accentua, vor fi averse şi descărcări electrice mai frecvente în Carpaţii Occidentali şi în nordul Carpaţilor Orientali.

Izolat va cădea grindină, iar cantităţile de apă vor depăşi pe arii restrânse 15...20 l/mp. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări îndeosebi în timpul ploilor. Variaţiile termice vor fi nesemnificative.

La mare, vremea va fi în general frumoasă şi normală termic. Cerul va fi variabil iar vântul va sufla slab şi moderat, în intensificare noaptea. Temperaturile maxime vor avea valori de 22 ... 23 de grade, iar cele minime valori de 17 ... 18 grade. Temperatura apei mării va avea valori cuprinse între 19 şi 21 de grade.

SÂMBĂTĂ, vremea se va răci față de vineri și va fi în general instabila -asta înseamnă înnorări, temporar accentuate, averse, descărcări electrice șI intensificări de scurtă durată ale vântului. Local, cantitățile de apă vor fi mai însemnate și, pe spații mici, va cădea grindină.

Astfel de fenomene vor fi mai frecvente și pe arii mai extinse în jumătatea de nord a țării, la deal și la munte, iar seara și noaptea şi în centru și în sud-est.

Bucurie mare pentru elevi şi preşcolari! A venit VACANŢA cu trenul din Franţa! Când se vor întoarce la şcoală... Cristian Boureanu a făcut spectacol în secția de poliție! S-a apucat să cânte în limba rusă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x