Antena Căutare

Programul festivității din 20 iulie. Ziua Aviației Române și a Forțelor Aeriene

Afla care este programul reprezentatiilor de Ziua Aviatiei Romane si a Fortelor Aeriene. Pe 20 iulie, de Sfantul Ilie, Fortele Aeriene Romane, Ministerul Afacerilor Interne si SRI vor fi prezente la ceremoniile militare organizate in Capitala.

Află care este programul reprezentațiilor de Ziua Aviației Române și a Forțelor Aeriene. Pe 20 iulie, de Sfântul Ilie, Forțele Aeriene Române, Ministerul Afacerilor Interne și SRI vor fi prezente la ceremoniile militare organizate în Capitală.

Mirecuri, într-un comunicat de presă, Ministerul Apărării a anunțat următorul program: „Aparate de zbor din dotarea Forţelor Aeriene Române, Ministerului Afacerilor Interne şi Serviciului Român de Informaţii participă în zilele de 18 şi 19 iulie la zboruri de antrenament în pregătirea ceremoniei dedicate Zilei Aviaţiei şi a Forţelor Aeriene Române, ce va avea loc vineri, 20 iulie, începând cu ora 10.00, la Monumentul Eroilor Aerului din Bucureşti. La antrenamente vor participa avioane de tip F-16 Fighting Falcon, C-27J Spartan, C-130 Hercules, precum şi elicoptere IAR-330 Puma, MI-17/18 şi EC-135”

Deasupra Capitalei, miercuri și joi au putut fi văzute zboruri de antrenament cu avioane de vânătoare F-15 Eagle aparţinând Forţelor Aeriene ale Statelor Unite ale Americii ce participă la exerciţiul Dacian Eagle 2018 desfăşurat la Câmpia Turzii.

Restricții rutiere în București de ziua Aviației Române.

Sursă: mediafax.ro

Lovitură dură pentru milioane de români! Anunțul făcut de autorități în urmă cu puțin timp! Va intra în vigoare de la 1 ... Sfântul Ilie 2018. Biserici din București cu hram de Sf Ilie 20 iulie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x